Bugsnax aangekondigd tijdens PS5 event, komt later dit jaar

News
vrijdag, 12 juni 2020 om 8:00
bugsnaxf1591914266
Tijdens het PS5 event kregen we de ene na de andere titel om onze oren. Het tempo lag hoog en de gametrailers vlogen voorbij. Tussen die games zat een opvallende trailer, namelijk die van Bugsnax. Deze game belooft iets heel bijzonders te worden, maar wat precies is nog onbekend.
In de trailer van Bugsnax is meteen al duidelijk dat we met een vreemde game te maken hebben. De game opent met een aardbei die tot leven komt en ineens armen en benen krijgt. Daarna zoeft er een hamburger voorbij en krijgen we een walrus te zien die twee aardbeien als arm heeft. De walrus is ogenschijnlijk een oververmoeide burgemeester die problemen heeft met het veilig houden van zijn stad. Ale snacks zijn uitgebroken en moeten gevangen worden. Hoe dat precies in zijn werk gaat, is onduidelijk. Een ding is zeker, de game is bijzonder kleurrijk.
Check de trailer van Bugsnax hieronder:

Animal Crossing, maar dan vreemder

Bugsnax lijkt een kruising te zijn van Animal Crossing, de Muppets en een heleboel snacks. Maar in welk genre deze game nou te plaatsen is, blijft een mysterie. We zullen moeten afwachten wat er de komende tijd rondom de game bekendgemaakt wordt in de vorm van nieuwe trailers of andere media. De game komt namelijk al vrij snel uit. Dit najaar mogen we er al mee aan de slag.

Populair Nieuws