Deathloop aangekondigd door Arkane Studios op E3 2019

  Tijdens de Bethesda persconferentie heeft ontwikkelaar Arkane Studios haar nieuwste project aangekondigd: Deathloop. De game draait om twee personages die vastzitten op een eiland en zal typische Arkane Studios elementen bevatten en spelers kunnen op diverse manieren hun doel bereiken. Een releasedatum is niet bekendgemaakt tijdens de aankondiging.

  Deathloop draait om twee personages, Colt en Julianna, die op een bevroren eiland zitten genaamd Black Reef. De game wordt, net zoals andere titels van Arkane Studios, een first-person actie-game en de setting van de game wordt door de ontwikkelaars beschreven als een "tijd van gekte".

  De trailer, die je hierboven kunt bekijken, toont meerdere aspecten van die gekte. Spoken, meerdere menigtes die aan het rellen zijn, bovennatuurlijke krachten en twee hoofdpersonages die constant met elkaar in gevecht zijn tot de dood erop volgt. Alleen is de dood dan niet het einde en blijven Colt en Julianna het gevecht op zoeken.

  Deathloop aangekondigd op E3; nieuwe IP van Arkane Studios

  De titel zal meerdere Arkane Studios aspecten bevatten. Zo kunnen spelers op hun eigen manier bepalen wat zij precies willen doen ("hoe jij speelt, hangt helemaal van jou af!") en zal Deathloop een "verbluffend" verhaal hebben. Het spel is de nieuwste IP van Arkane Studios, die in 2017 haar laatste game afleverde met Prey. Die titel kreeg in onze review een 8.5.

  Een releasedatum voor Deathloop is nog niet bekendgemaakt.

  Deathloop

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.