Chernobyl 1986 komt deze week naar Netflix

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 16:30
netflix1f1623844084
De onlangs uitgekomen Russische film Chernobyl 1986 is binnenkort te zien op Netflix. De film ken je misschien ook als Chernobyl: Abyss. De film is twee jaar na de lancering van de populaire HBO miniserie uitgekomen.
De film, geregisseerd door hoofdrolspeler Danila Kozlovsky zal vanaf 21 juli te zien zijn op Netflix. Nadat Alexey herenigd is met een verloren liefde, gaat hij met pensioen en begint een compleet nieuw leven. Helaas gooit de ramp in Chernobyl roet in het eten en is het tijd voor hem om weer aan de slag te gaan op één van de meest gevaarlijke plekken op aarde. Alexey gaat op missie om water af te voeren onder de brandende kernreactor. Dit doet hij samen met Valery, een ingenieur, en Boris, een duiker.
Om een nog grotere ramp te voorkomen zijn de drie mannen alleen op elkaar gewezen en begint een missie tegen de klok.

Chernobyl 1986 snel op Netflix

De hoofdrollen worden gevuld door Danila Kozlovsky, Oksana Akinshina, Filipp Avdeec, Nikolay Kozak en Igor Chernevich. Chernobyl 1986 volgt natuurlijk de kernramp die in het gelijknamige jaar voltrok in een gedeelte van de Sovjet-unie dat inmiddels Oekraïne is. In 2019 kwam HBO met de miniserie Chernobyl, ook over de bekende ramp. De serie werd enorm goed ontvangen, maar kreeg van sommigen wel de kritiek dat de cast voornamelijk bestond uit Westerse acteurs. Chernobyl 1986 kent dat probleem dus niet.
Ga jij Chernobyl 1986 op Netflix kijken? Of heb jij de film al gezien? Laat ons weten wat jij van de film vindt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties