Apple VR bril krijgt 8K schermen

News
vrijdag, 05 februari 2021 om 17:30
applef1623141517
Apple werkt aan een VR bril en zoals we van het techbedrijf gewend zal het technologisch vooruitstrevend zijn. De VR bril zou onder andere beschikken over 8K schermen, maar daar hangt dan ook wel een Apple waardig prijskaartje aan.
Apple die knutselt aan innovaties, je verwacht het niet. De nieuwe VR bril van Apple is druk in ontwikkeling en volgens een insider van het project mogen we veel mooie dingen verwachten. Zo krijgt de bril 8K schermen voor de ultieme kijkerservaring. Koppel dit aan nieuwe, geavanceerde eye-tracking technologie en je hebt een heel mooi concept klaarliggen voor een succesvolle VR bril.
Naast al deze leuke visuele dingetjes zal de VR bril van Apple ook beschikken over een vervangbare hoofdband voor optimaal draagcomfort. Het project is de zoveelste stap van Apple in een nieuwe technologiesector. Ook de VR-sector zal de techgigant volledig willen domineren voor de komende jaren. Toch is er altijd een probleem met Apple producten wat het weerhoudt van grootschalig gebruik, het prijskaartje.

Heftig prijskaartje

Dat je veel geld neertelt voor Apple producten is een bekend feit, maar dat je waarschijnlijk 3000 euro mag gaan neertellen voor de nieuwe VR bril zal voor veel mensen toch wat te ver gaan. Al is het wel lager dan de 6500 euro die eerder werd ingeschat. Het mag dan misschien een technologisch hoogstandje zijn, er zullen maar weinig mensen zijn die zo veel geld over willen hebben voor een VR bril. Gelukkig komt de nieuwe, gratis, iOS update de komende maanden uit die al meer dan genoeg toffe functies biedt.