‘Apple komt met twee nieuwe Macs met opvallend design'

News
maandag, 11 april 2022 om 13:30
goedkopere apple macbook air wordt dit jaar verwacht 127515
Apple kondigde vorige maand de nieuwe Mac Studio aan, maar het lijkt erop dat er dit jaar nóg twee nieuwe Macs worden aangekondigd tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC) 2022. Journalist Mark Gurman van Bloomberg deelt het gerucht in zijn nieuwsbrief.
Volgens Mark Gurman heeft Apple nog meer Macs voor 2022 op de planning staan, waarvan twee tijdens de WWDC 2022 keynote aangekondigd zullen worden. Eerder zei de journalist dat we in de eerste maanden van het jaar al de eerste aankondigingen konden verwachten en dat er meer volgden in de zomer. WWDC vindt zoals ieder jaar weer plaats in juni, van 6 tot 10 juni. De keynote vindt gelijk op de eerste dag plaats.

MacBook Air 2022

De journalist schrijft in zijn nieuwsbrief dat hem is verteld dat ‘er twee nieuwe Macs komen rond het midden van het jaar of vroeg in de tweede helft. Een daarvan zal waarschijnlijk de nieuwe MacBook Air zijn’. Volgens geruchten krijgt de nieuwe MacBook Air een nieuw design dat lijkt op de 24-inch iMac. Dat betekent dat de laptop meer kleur en mogelijk een witte schermrand krijgt.
De MacBook Air 2022 krijgt waarschijnlijk geen miniLED-scherm. Wel zou de laptop meer poorten en een betere FaceTime-camera hebben.
Of Gurman gelijk heeft is nog even afwachten. Eerder voorspelde hij dat de Mac mini-update en de vernieuwde 13-inch MacBook Pro tijdens het voorjaarsevent van 2022 zouden worden onthuld, maar dat was niet het geval.

Populair Nieuws