Apple brengt iOS 14.2 opnieuw uit

  Apple heeft een nieuwe versie van iOS 14.2 uitgebracht voor de iPhone 12-serie. Je kunt de tweede update nu downloaden op ieder 12-model. In de vorige update zat namelijk een klein foutje, waardoor een nieuwe iPhone update nodig was.

  Kleine fout in iPhone update iOS 14.2

  De originele iOS 14.2 update verscheen op 5 november voor alle ondersteunende iPhones. De nieuwe update bevatte onder andere nieuwe emoji's, nieuwe achtergronden, ondersteuning voor de intercom-functie en de optie om muziek te herkennen via het Bedieningspaneel.

  Wat de tweede update precies op moet lossen is niet duidelijk. Wel weten we, dat als er schrikbarende veranderingen zouden zijn, Apple dit wel had gemeld en de update niet stilletjes had uitgebracht.

  Als je iOS 14.2 al op jouw iPhone hebt draaien hoef je niets te doen. De update is alleen beschikbaar op iPhones die nu op iOS 14.1 draaien. Je kunt de update installeren via Instellingen > Algemeen > Software-update. Als je de update hebt gedaan kun je ook gelijk genieten van alle andere voordelen die iOS 14.2 met zich meebrengen.

  Apple gooit naast updates ook met geld

  Dat Apple vrij regelmatig updates uitbrengt voor haar producten is niets nieuws. Wat wel opvalt is dat Apple recent 113 miljoen dollar heeft betaald aan Amerika. Dit omdat zij volgens veel consumenten oudere iPhones trager maakten, zodat zij nieuwe iPhones gingen kopen.

  Dit was in 2016 te bestempelen als 'batterygate' en Apple gaat nu schikken, door dit bedrag te betalen. Laten we in ieder geval hopen dat de nieuwe iOS 14.2 update onze iPhone 12 niet langzamer maakt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.