Among Us PS5 release onthuld voor 2021

News
vrijdag, 30 april 2021 om 10:00
among us hackf1615214389
Among Us komt ergens in 2021 naar de PlayStation 5 en PlayStation 4. Zo werd tijdens de State of Play bekendgemaakt. Waar de Nintendo Switch de game al heeft en PC-spelers al maanden genieten, worden gebruikers op PlayStation later dit jaar getrakteerd op de game. Daar blijft het alleen niet bij.
De Among Us PS5 release ziet namelijk nog een speciale toevoeging die op andere platformen niet beschikbaar is. Tijdens de State of Play werd namelijk bekendgemaakt dat Among Us een exclusieve Ratchet & Clank skin, hoed en huisdier krijgt. Dit huisdier wordt wel een bekend gezicht, want het is niemand minder dan Clank!
De release op zowel de PlayStation 4 als PS5 komt gepaard met features als crossplay met alle andere platformen. Tevens worden alle bekende features van andere platformen overgebracht, zoals de nieuwe map Airship. Met de release op de PlayStation consoles is de game op vrijwel ieder platform beschikbaar. De release op Xbox One en Xbox Series X/S staat namelijk ook voor later dit jaar op de planning.
among us announced for ps5 and ps4 with exclusive ratchet cl x2t8f1619767377

Among Us PS5 release duurt lang

Velen vroegen zich al een tijdje af wanneer de game naar andere platformen zou komen. Ontwikkelaar InnerSloth heeft gehoor gegeven aan deze vraag met een vrij logisch antwoord. Het team bestaat uit slechts vijf personen. Dit wordt bewust gedaan zodat het bedrijf op verantwoordelijke wijze kan groeien in plaats van dat er ineens veel mensen aangenomen worden die mogelijk weer snel op straat staan.
Tijdens de State of Play werden ook nieuwe beelden onthuld van Ratchet & Clank Rift Apart. De nieuwe PS5-exclusive staat voor 10 juni op de planning en kreeg eindelijk haar eerste, echte gameplaytrailer. Deze kun je hier checken.