Amazon Prime Video opent de aanval met een onweerstaanbare deal

News
woensdag, 01 april 2020 om 11:00
amazon prime video logo 2019f1602247364
Amazon Nederland is nog niet zo lang geleden gelanceerd, maar Prime Video was al even beschikbaar. Nu iedereen massaal thuis aan het streamen is, is het tijd voor Amazon om de aanval op andere streamingdiensten te openen met een zeer aantrekkelijke deal.
Als je Amazon Prime Video nog geen kans gegeven hebt, dan is het nu hoog tijd om dat te doen. De streamingdienst kost nu namelijk nog maar 2,99 euro per maand. Dat is een schijntje vergeleken met de normale prijs. Bovendien krijg je voor diezelfde drie euro naast Amazon Prime Video toegang tot Twitch Premium en onbeperkte opslag voor foto's.

Maakt dit Amazon Prime Video een Netflix killer?

Ter vergelijking: voor een abonnement op Netflix of Disney+ betaal je respectievelijk minimaal 7,99 en 6,99 per maand, al zijn dit de reguliere prijzen voor die streamingdiensten. Internetgigant Amazon opent hiermee dan ook de aanval op haar concurrenten. Voor nog geen drie euro stream je onbeperkt series en films uit een flinke catalogus. Met series als Mr. Robot, Star Trek Picard, The Boys en The Amazing Miss Maisel is er genoeg te vinden voor iedere serieliefhebber. Filmliefhebbers kunnen aan de slag met titels als The Dead Don't Die, de Harry Potter films en Mortal Engines.
Hoewel het bedrag niet als aanbieding vermeld wordt, is het onbekend hoe lang deze prijs gehanteerd zal worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties