Amazon Prime Video en SkyShowtime bundelen krachten

News
zaterdag, 29 juni 2024 om 12:00
prime skyshowtime
Amazon en SkyShowtime gaan binnenkort nauw samenwerken. Beide streamingdiensten bundelen de krachten waardoor alle films en series van SkyShowtime als kanaal in de Prime Video app beschikbaar komen.
Amazon Prime Video biedt een grote selectie aan eigen series, waaronder grote titels als Fallout, The Boys, The Rings of Power, maar ook een uitgebreide selectie films als Jurassic World, Zombieland en John Wick. Daarnaast biedt Amazon Prime kanalen aan, waarmee het aanbod uitgebreid kan worden met specifieke content. Zo kunnen abonnees de beschikbare content uitbreiden met humor va The Comedy Station, Discovery+, Film1.

SkyShowtime kijken via Amazon Prime Video

Daar komt nu dus een groot nieuw kanaal bij met alle content van SkyShowtime. Het kanaal zal op 1 juli in Spanje beschikbaar komen. Nederland zal, samen met Polen en Zweden, snel volgen. Een officiële lanceringsdatum voor Nederland is nog niet bekend gemaakt. Een abonnement op SkyShowtime via Amazon Prime Video zal 8,99 euro gaan kosten.

We zijn blij dat we ons aanbod voor klanten uit kunnen breiden met de lancering van SkyShowtime op Prime Video in Spanje, Nederland, Polen en Zweden. Het uitgebreide portfolio van SkyShowtime zal een fantastische toevoeging zijn aan onze service, waardoor Prime-leden in deze landen nog meer keuze hebben en wij voortbouwen op onze ambitie om de eerste entertainmentbestemming te worden voor onze klanten.

- Julian Monaghan, Director of Channels voor Prime Video in Europa

SkyShowtime biedt onder anderen de hoog gewaardeerde serie Yellowstone aan. Game liefhebbers kunnen twee seizoenen van HALO kijken, terwijl fans van actie Mission: Impossible - Dead Reckoning kunnen streamen. Ook Oppenheimer, Star Trek: Discovery en The Family Stallone zijn op SkyShowtime te vinden. Voor de kleintjes heeft het kanaal onder anderen PAW Patrol: The Mighty Movie en Trolls Band Together in de selectie.

We zijn verheugd om samen te werken met Amazon en SkyShowtime beschikbaar te maken via Prime Video. Deze deal stelt ons in staat ons bereik uit te breiden in enkele van onze belangrijkste markten en Amazonklanten toegang te geven tot onze exclusieve series, blockbuster films en lokale originele content.

- Monty Sarhan, CEO van SkyShowtime<br>

Abonnees in Spanje die voor Prime Day een SkyShowtime abonnement afsluiten, krijgen met Prime Day een fraaie aanbieding: zij kunnen een 3 maanden abonnement op SkyShowtime afsluiten met 50% korting. Of wij in Nederland een vergelijkbaar aanbod krijgen is nog niet bekend.