Start opnames Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 eindelijk bekend!

  Na een lange vertraging wegens COVID-19 krijgen we eindelijk zicht op het vierde seizoen van Marvelous Mrs. Maisel. Van deze serie over een vrouwelijke komiek in de jaren '60 kunnen wij maar geen genoeg krijgen. Daarom waren we erg blij toen we hoorde dat er eindelijk wat meer duidelijkheid is over de start van de opnames voor seizoen vier.

  Amazon

  Amy Sherman-Plladino, de maakster van de serie, gaf aan dat de productie 7 januari 2021 op het oog heeft om te beginnen met Mrs. Maisel seizoen 4. Ze zijn nu nog bezig met het schrijven en verzamelen van alle benodigde middelen, maar hopen in december daarmee klaar te zijn. Dan verzamelt de productie alle acteurs en beginnen ze met het lezen en studeren van het script. Op zeven januari hopen zij van start te gaan met seizoen 4.

  Dit kan natuurlijk altijd nog veranderen, want met COVID-19 op de loer weten we het nooit zeker. Deze datum kan iedere dag veranderen, maar wij hopen dat met een beetje geluk wij weer sneller dan verwacht van Marvelous Mrs. Maisel kunnen genieten.

  Wat kunnen we verwachten van seizoen 4?

  Een vrouwelijke komiek in de jaren ’60 zijn klinkt als een onmogelijke opgave, maar voor Miriam 'Midge' Maisel is dit helemaal niet het geval. Wel kreeg zij in seizoen drie een aantal zware klappen te verduren. Het leven van een komiek gaat sowieso niet altijd over rozen, maar dat is helemaal het geval voor een vrouwelijke komeik in de jaren ’60. Hoe zal Midge hier in het vierde seizoen na al die terugstoten mee omgaan? Wij kunnen niet wachten het te zien!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.