Tal van nieuwe gratis games gedropt via Amazon Prime

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 8:00
amazon prime jan 2022f1641236085
Niet alleen Sony en Microsoft delen gratis games uit aan hun abonnees, ook Amazon deelt flink uit. Amazon Prime-leden kunnen in januari genieten van een hele berg aan gratis titels.
Wie dacht dat alleen Sony en Microsoft een abonnement-service hadden met gratis games kent Amazon Prime niet. Amazon biedt met Amazon Prime een abonnementsvorm aan met heel veel voordelen. Eén van die voordelen is een puike set gratis games die elke maand ververst wordt. In januari krijgen Amazon Prime-abonnees de volgende gratis games:
  • Star Wars Jedi: Fallen Order [te claimen in Origin]
  • Total War: Warhammer [te claimen in de Epic Games Store]
  • World War Z: Aftermath [te claimen in de Epic Games Store]
Te claimen bij Twitch Gaming:
  • Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
  • WRC 7 FIA World Rally Championship
  • Abandon Ship
  • Paper Beast – Folded Edition
  • In Other Waters
  • Two Point Hospital
De lijst met gratis games voor Amazon Prime leden valt bepaald niet tegen. PS Plus- en Games with Gold-abonnees moeten dan ook met enige afgunst naar dit mooie lijstje kijken.

Nog meer voordelen met Amazon Prime

Naast de gratis games biedt Amazon Prime nog veel meer voordelen. Prime is oorspronkelijk gestart voor gratis volgende-dag verzending van producten gekocht bij Amazon, maar inmiddels is Prime flink uitgebreid. Naast gratis games en bezorging biedt Amazon ook veel in-game loot en voorwerpen voor een groot aantal games. Warzone, League of Legends, GTA Online, Red Dead Online, New World, Call of Duty, Fifa 22 en vele anderen krijgen maandelijks extra in-game goodies.
Een mooi extra weetje: in tegenstelling tot bij PS Plus en Xbox Games with Gold blijf je de games van Prime houden als je besluit om je abonnement te annuleren.
Om al die games te downloaden heb je dus alleen een abonnement op Amazon Prime nodig. Dat abonnement is ook een stuk goedkoper in vergelijking met de diensten van Sony en Microsoft, want met drie euro per maand ben je al klaar.
Naast alle gratis games en gratis verzending heeft Amazon Prime nog een mooi voordeeltje voor abonnees. Je krijgt ook nog eens toegang tot Amazon Prime Video, de streamingdienst van Amazon.