De beste Prime Video series op dit moment

Article
zondag, 19 september 2021 om 15:00
the boys seizoen 2f1641579183
Het landschap van streaming wordt met de dag groter. Disney+, Netflix, Videoland en nog velen anderen willen je kijktijd maar al te graag hebben. Ook Amazon Prime Video doet een haal naar je kijktijd. In deze lijst staan de beste series die momenteel op Amazon Prime Video te streamen zijn.

The Boys

The Boys is niet een gewone serie over superhelden. In deze serie gaat het namelijk over superhelden waarbij het veel meer gaat over de bekendheid van de superhelden. Onder de bevolking zijn de helden populair, maar is dat wel terecht?
Er ontstaat een groep die deze superhelden en het bedrijf erachter willen tegenhouden, omdat er onschuldige slachtoffers vallen door hun acties. Door de strijd die ze voeren tegen de helden komen ze achter geheimen die het superheldenbedrijf liever geheim houdt.
the purgef1631533398

The Purge

De show van de Purge volgt verschillende personages tijdens hun purge nacht, een nacht waarin 12 uur lang alles legaal is. Ieder personage heeft een eigen verhaal.
In het eerste seizoen lijkt het alsof de personages niets met elkaar te maken hebben, maar aan het einde blijkt dat ze allemaal een ding gemeen hebben. Het tweede seizoen gaat over wat er na purge nacht gebeurt.
the man in the high castlef1631533866

The Man in the High Castle

The Man in the High Castle is een serie die zich afspeelt in een Amerika uit een alternatieve tijdlijn. In deze tijdlijn hebben de nazi's hebben gewonnen, dankzij het gebruik van de atoombom op Washington DC. Amerika is verdeeld in drie stukken. De Duitse zone, de Japanse zone en in het midden de neutrale zone.
In de loop van de serie wordt duidelijk dat de verschillende landen niet zo stabiel zijn als het lijkt. Een voordeel voor het verzet in Amerika. Ook wordt het duidelijk hoe de nazi's Amerika hebben kunnen verslaan.
clarksons farmf1631533568

Clarkson's Farm

Clarkson's Farm is anders dan de andere series in de lijst. Het is een documentaire. In de serie wordt de Britse oud-Top Gear presentator gevolgd op zijn eigen boerderij. Je kan zien hoe zijn avontuur als beginnende boer eruit ziet. Omdat hij weinig ervaring heeft met het werk als boer ontstaan er veel grappige momenten.
invinciblef1631532931

Invincible

Invincible is een serie gebaseerd op de comics van Robert Kirkman. Het is een animatieshow voor volwassenen. In de serie gaat het over de 17-jarige Mark Grayson die zijn transformatie tot superheld meemaakt. Hij wordt hierbij ondersteund door zijn vader die al een bekende superheld is genaamd Omni-Man.
Het lijkt allemaal perfect te zijn, maar het blijkt dat Omni-Man een groot geheim heeft en niet is wie hij zegt dat hij is.

The Office

The Office is een Amerikaanse sitcom. Het wordt gefilmd als een documentaire, maar het is duidelijk satire. De serie speelt zich af in een kantoor waar veel vreemde dingen gebeuren. Dingen die in het echt niet op een kantoor zouden worden geaccepteerd, maar dat is juist de charme van de serie.
homecomingf1631538268

Homecoming

Homecoming is een show die gaat over een therapeut die soldaten helpt om over hun trauma's heen te komen. Gezegd wordt dat dit wordt gedaan zodat de soldaten hun leven in de maatschappij weer kunnen oppakken. In de realiteit is het plan juist om de soldaten na het verdwijnen van hun trauma's terug te sturen om door te vechten.
Wanneer de therapeut een band opbouwt met een van de soldaten gaat het fout. In seizoen 2 zie je de gevolgen daarvan.
dexterf1631538661

Dexter

Dexter gaat over een forensisch onderzoeker. Hij werkt voor de politie aan moordzaken. Het enige probleem is dat hij zelf een seriemoordenaar is.
Hij heeft wel een soort regel dat hij alleen mensen doodt die het verdienen. In de serie zie je hoe hij zijn leven als seriemoordenaar combineert met het normale leven. Maar ja, of dat goed gaat terwijl je bij de politie werkt.
fear of the walking dead amcf1631540224

Fear of the Walking Dead

Fear of the Walking Dead is een spin-off van de populaire serie The Walking Dead. De serie speelt zich af in een andere locatie dan de originele serie, namelijk in en rond Los Angeles.
De serie heeft aan het begin weinig te maken met de originele show, maar later in de serie komt de spin-off steeds dichterbij de originele serie. Zo maken sommige personages de overstap naar de spin-off en gaat het verhaal alle kanten op!
tom clancysf1631534084

Tom Clancy's Jack Ryan

Tom Clancy's Jack Ryan is een serie die gaat over een analist bij de CIA. Hij onderzoekt hoe terroristen hun operaties financieren.
Wanneer hij op een groep stuit die beter te werk gaan dan alle groepen die hij eerder heeft onderzocht en oog in oog komt te staan met de terroristenleider zelf laat hij de zaak niet meer los. Jack maakt er zijn missie van om de terrorist te stoppen, maar of dat ook lukt? dat is te zien in de show zelf.