Amazon kondigt Prime Day 2023 aan!

News
woensdag, 21 juni 2023 om 13:00
amazon primef1637335489
Prime Day komt er weer aan! Amazon, het grootste online warenhuis ter wereld, gaat weer flink uitpakken en houdt ook dit jaar een grote zomeruitverkoop. Jaarlijks viert Amazon Prime Day die in het teken staat van heel veel deals voor Amazon Prime leden en veel extraatjes voor zowel Prime streamingdienst als Prime Gaming. We hoeven niet lang te wachten, Prime Day valt, net als vorig jaar, in de maand juli.
Het is zomer! Amazon viert de zomer door hun Prime leden in het zonnetje te zetten en hen te verblijden met een grote uitverkoop, speciaal voor hen!
Amazon houdt jaarlijks een grote zomeruitverkoop onder de naam Amazon Prime Day. Prime Day duurt in Nederland niet één, maar twee dagen, dus dat betekent extra veel deals en voordeeltjes! Prime Day valt dit jaar voor velen samen met de start van de zomervakantie, op 11 en 12 juli. Dat heeft Amazon via hun site bekendgemaakt.
Natuurlijk staan tijdens Prime Day de kortingen centraal en daar gaat Amazon dan ook flink mee strooien. Zo zullen er dagaanbiedingen zijn, maar ook aanbiedingen die slechts een uur lang gelden! Prime-leden hebben daarbij voorrang en kunnen al eerder gebruik maken van de aanbiedingen en krijgen vaak zelfs exclusieve aanbiedingen.
Wie gebruik wil maken van die kortingen kan een Amazon Prime abonnement afsluiten en dat is voor Nederland bijzonder goedkoop. Waar de Prime dienst in de VS 14,99 dollar per maand kost, is dat in Nederland slechts 3 euro per maand. Wanneer Prime Day is gearriveerd kan je vervolgens alle exclusieve deals vinden door te zoeken het blauwe Prime Day-logo.
pd23 1280x640 genericcopy nl1f1687337268

Meer voordelen dan alleen deals

Naast de kortingen en snelle leveringen krijgen Amazon Prime abonnees veel meer. Als lid van Amazon Prime krijg je toegang tot de streamingdienst Amazon Prime Video. Zo kan je genieten van exclusieve topseries zoals The Boys, Invincible en Jack Ryan, maar er staan ook ook veel grote films op.
Ook voor gamers is Amazon Prime interessant. Zo geeft Amazon bij Prime Gaming wekelijks gratis games weg, vergelijkbaar met PS Plus en Games with Gold. Wie online games als Valorant, Pokémon Go, League of Legend, FIFA en Call of Duty speelt krijgt regelmatig in-game goodies als je je Amazon Prime-account koppelt. Bovendien kan je gratis een subscriber worden van een kanaal op Twitch. daarnaast krijg je elke maand tot wel tien gratis games bij Amazon Prime die via Steam, Origin of via Twitch te spelen zijn.
Tijdens de Prime Day heeft Amazon vaak extraatjes in petto voor gamers. Zo gaf Amazon vorig jaar maar liefst 30 gratis games weg! Ook Prime Video kan meestal wel op leuke extraatjes rekenen. Wat die extraatjes zijn, moet Amazon nog bekend maken, maar dat zal zeker gebeuren als 11 juli, de dag dat Prime Day van start gaat, dichterbij komt.