Amazon Prime Gaming gratis games voor juni voortijdig bekend

News
donderdag, 26 mei 2022 om 15:30
amazon prime gamingf1597135202
Ook de line-up van Amazon Prime Gaming voortijdig gelekt. Dankzij het lek weten we al wat Amazon voor juni 2022 in de aanbieding heeft en die zijn het checken waard!

Update - Amazon Prime Gaming games onthuld

Inmiddels heeft Amazon zelf bevestigd dat dat het lek klopt. De onderstaande informatie van Dealabs blijkt juist te zijn en kwam al enkele uren voor Amazons officiële aankondiging.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Ook deze maand is het Amazon niet gelukt de line-up voor Amazon Prime Gaming grheim te houden. Plaaggeest billbil kun op Dealabs heeft opnieuw de primeur van de bekendmaking. Inmiddels heeft hij het dermate vaak bij het juiste eind gehad dat we er wel van uit kunnen gaan dat zijn informatie ook daadwerkelijk klopt.
Vanaf begin juni krijgen we volgens bilbil kun de volgende games te spelen dankzij Amazon:
De selectie bevat een paar grote games en diverse genres, dus voor ieder wat wils.
amazon prime gaming june 2022f1653574941

Tot eind mei nog games te claimen bij Amazon Prime

Wie deze maand nog zijn slag wil slaan,tot eind van de maand zijn de games van mei 2022 nog te scoren:
Vergeet deze games dus niet voor het einde van de maand te claimen!
amazon prime videof1620208212

Wat is Amazon Prime Gaming?

Amazon Prime Gaming heette voorheen Twitch Prime. Met Prime Gaming kan je de kanalen van je favoriete Twitch-gamer volgen en hun video’s bekijken zonder irritante reclames tussendoor. De Twitch uitzendingen van je favoriete kanalen kan je daarbij opslaan. Dit kan ook zonder Prime, maar dan heb je in plaats van 60 dagen slechts 14 dagen de tijd om de video alsnog te bekijken.
Amazon Prime Gaming is naast het voormalige Twitch ook een echte gamingdienst, vergelijkbaar met de Epic Games Store. Prime Gaming biedt een aantal games die je kunt kopen op het platform om ze vervolgens te downloaden. Grootste voordeel is echter dat je bij Prime Gaming maandelijks een aantal gratis games krijgt. Elke maand verandert het aanbod en kun je nieuwe games ‘claimen’, om deze meteen of later te downloaden.
Naast gratis games biedt Amazon Prime Gaming ook een wisselend aanbod aan gratis downloadbare content voor je games. Denk hierbij aan een nieuwe Mount voor die toffe MMORPG, miljoenen aan extra cash voor GTA Online, een nieuwe en exclusieve skin voor Apex Legends, beloningen in Red Dead Online en meer.
Amazon Prime Gaming is onderdeel van Amazon Prime, dat naast gaming ook videostreaming en snelle verzending van aankopen in de Amazon Store aanbiedt.