Gen V-ster Chance Perdomo overleden, productie seizoen 2 stilgezet

News
dinsdag, 02 april 2024 om 10:30
chance perdomo gen vf1712046117
Hollywood is een rijzende ster verloren. Chance Perdomo, die één van de hoofdrollen in The Boys spin-off Gen V vertolkte, is op 27-jarige leeftijd overleden na een tragisch ongeval.
Het nieuws van het overlijden van Chance Perdomo kwam binnen op zaterdag. De acteur kwam terecht in een ongeluk op zijn motor en is daarbij overleden. Er zijn geen andere mensen betrokken bij het ongeluk, zo heeft de publicist van Perdomo laten weten aan Variety.
Het ongeluk heeft een plotseling einde gemaakt aan de carrière van de acteur, die net van de grond kwam. Eerst verscheen Perdomo al in The Chilling Adventures of Sabrina op Netflix, maar zijn grote doorbraak kwam in Gen V, de spin-off serie van The Boys. Daarin speelde de acteur de rol van Andre Anderson, een student aan Goldolkin University die magnetisme kan controleren.

Gen V seizoen 2 uitgesteld

Het paasweekend had juist een blije gelegenheid moeten zijn voor de cast van Gen V. Het plan was namelijk om zondag bij elkaar te komen in Toronto voor de eerste table read van seizoen 2, waarbij de acteurs het script ‘kaal’ met elkaar doornemen rondom een grote tafel. De productie van het nieuwe seizoen zou vervolgens van start gaan op 8 april.
Amazon heeft nu alleen bekendgemaakt dat de productie van het nieuwe seizoen logischerwijs voor onbepaalde tijd is stilgezet. Dat meldt Deadline. De cast en andere betrokkenen krijgen eerst de tijd om te rouwen, terwijl de schrijvers moeten bedenken hoe het verhaal nu verder zal gaan zonder één van de belangrijkste personages in de show.