Alpha-test voor Call of Duty Vanguard onderweg met nieuwe modus

News
vrijdag, 20 augustus 2021 om 15:30
vanguard reveal 01 minf1629373076
Gisteren is officieel Call of Duty Vanguard uit de doeken gedaan en waarschijnlijk duurt het niet lang voordat de eerste spelers ermee aan de slag kunnen. Naar verluidt komt er een alpha-test aan, inclusief een gloednieuwe modus.
We hebben er lang op moeten wachten, maar Activision heeft eindelijk de nieuwe Call of Duty-titel voor dit jaar uit de doeken gedaan. Via Call of Duty Warzone is namelijk officieel Call of Duty Vanguard uit de doeken gedaan, wat al een tijdje het slechtst bewaarde geheim was in de gamesindustrie.
Mogelijk kunnen de eerste spelers al snel met de game aan de slag. Via Twitter claimt Modern Warzone namelijk dat er een alpha-test gehouden zal worden van 27 tot en met 29 augustus. Die informatie is toegevoegd aan het PlayStation Network. De test zal bovendien een nieuwe modus genaamd Champion Hill moeten introduceren.
De nieuwe modus zou naar verluidt een vervanger moeten zijn van Gunfight. Teams van drie spelers moeten het tegen elkaar opnemen over verschillende rondes, waarbij het team dat als laatste blijft staan, uitgeroepen zal worden als winnaar. Champion Hill lijkt daarmee veel overeenkomsten te vertonen met de 3v3 Arenas modus uit Apex Legends.

Call of Duty Vanguard komt al binnenkort

Spelers die niet worden uitgekozen voor de alpha-test van Call of Duty Vanguard, hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten voordat ze met de nieuwe titel aan de slag kunnen gaan. De release van Call of Duty Vanguard is namelijk gepland voor 5 november 2021. De game zal uitkomen voor PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One en wordt gemaakt door Sledgehammer Games.