Wie de Vanguard reveal kijkt in Call of Duty Warzone ontvangt extra's

News
woensdag, 18 augustus 2021 om 14:45
call of duty vanguardf1632122655
Donderdagavond om 19.30 uur gaat de nieuwe Call of Duty officieel onthuld worden. Activision Blizzard heeft nu een extra reden gegeven aan Call of Duty-Warzone spelers om live de onthulling in Verdansk mee te maken. Wie de in-game onthulling live volgt, krijgt namelijk wat in-game extra's.
Via Twitter maakt Call of Duty bekend dat er een speciale care package te wachten staat voor spelers die in-game Call of Duty Vanguard's onthulling bekijken. In de care package zitten onder andere nieuwe blueprints voor een wapen en een mes, een skin voor een motor, een uurwerk en nog meer voorwerpen.
Op donderdagavond wordt in Call of Duty Warzone om 19.30 uur Nederlandse tijd de nieuwe Call of Duty onthuld. De game heeft inmiddels al een titel en wie Warzone speelt rond die tijd zal niet ontkomen aan de onthulling. De reveal wordt namelijk in iedere afspeellijst gehouden.
Check de tweet van Call of Duty zelf hieronder!

Care Package in Warzone alleen door missie te voltooien

Om de care package te ontvangen moet je alleen wel nog een missie voltooien. Je moet dan namelijk een doelwit uitschakelen. Momenteel is alleen nog wel onduidelijk wie of wat het doelwit precies is. Vermoedelijk wordt hier tijdens de onthulling meer over bekendgemaakt voor spelers.
Call of Duty Warzone is gratis te downloaden op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC.