Alleen vandaag nog: 6 maanden Videoland voor een spotprijs!

News
maandag, 29 november 2021 om 14:30
videolandf1665554834
Voor wie altijd nog eens een Videoland abonnement wilde aanschaffen loopt er momenteel een goede deal. Afgelopen weekend kon je het Videoland Basis pakket wegens Black Friday voor zes maanden aanschaffen voor 2.99 euro per maand. Hoewel het weekend al is afgelopen ben je zeker nog niet te laat. Vandaag is de actie namelijk nog steeds geldig.
Mocht je een nieuwe streamingdienst willen uitproberen loopt er momenteel een goede deal. De Nederlandse streamingdienst Videoland pakt namelijk uit vanwege Black Friday. Wees er alleen wel snel bij, want alleen vandaag nog is de deal beschikbaar.

Wat is er te zien op Videoland?

Videoland heeft een uitgebreid aanbod. De streamingdienst is van RTL en biedt een groot aantal series aan die op de zenders van RTL worden uitgezonden. Zo kan je de series dus op je gemak zelfs terugkijken, waaronder Expeditie Robinson. Dat is niet het enige voordeel. Voor sommige series verschijnen afleveringen ook eerder op Videoland. Je kan dus al een stukje vooruit kijken.
Videoland heeft daarnaast een aantal originals, maar ook is er een aanbod aan Engelstalige films en series. De dienst is dus zeker niet alleen voor het terugkijken van RTL series. Mocht je dus zelf wel benieuwd zijn naar een Videoland abonnement en het toch eens willen uitproberen is het nu een goed moment.
Je kan de dienst zes maanden gebruiken voor 2,99 per maand en als het toch niet iets voor jou blijkt te zijn, dan kan je het abonnement daarna gewoon stopzetten.

Populair Nieuws