Alleen vandaag: enorm veel korting op PS5, Switch, Xbox games en meer!

News
dinsdag, 14 december 2021 om 9:30
ratchet and clank rift apartf1611146102
Het is geen verrassing dat webshops uitpakken vlak voor het einde van het jaar. Bij bol.com is er alleen vandaag wel een heel mooie sale, waarbij PS5, Switch, Xbox games en meer met enorm veel korting worden verkocht!
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd wordt om cadeautjes in te slaan. En nu de winkels nog steeds slechts beperkt open zijn, zal het dit jaar waarschijnlijk veelal online gebeuren. Maar als je de drukte bij de postbedrijven voor wil zijn, dan is het verstandig om nu alvast je slag te slaan.

Dikke dagdeal op games

Dat komt helemaal goed uit bij bol.com, want de webshop heeft vandaag wel een heel mooie dagdeal. De Nederlandse winkel verkoopt namelijk een hele berg games - waaronder gloednieuwe titels voor de PS5, Switch en Xbox - met heel veel korting. Wil je dus iemand heel erg blij maken deze kerst of je eigen game-collectie aanvullen, dan is nu de tijd om in te slaan. Wij hebben alvast de beste deals bij bol.com voor je op een rij gezet.
Naast deze games heeft bol.com nog veel meer titels in de actie, die je ALLEEN VANDAAG met veel korting kan scoren. Check hier het volledige overzicht van alle deals. Wacht dus niet te lang, want na middernacht zal je niet meer kunnen profiteren van de mooie kortingen. Zit de game die je zoekt er toch niet tussen, dan kan je ook de sale bij Nedgame checken, waar momenteel ook veel titels met veel korting worden verkocht!

Populair Nieuws