Servers Fortnite liggen eruit door nieuwe update

News
dinsdag, 14 december 2021 om 10:00
fortnite seizoen 6 4f1615896861
Als je van plan was om vandaag lekker Fortnite te gaan spelen, dan hebben we slecht nieuws voor je. Epic heeft namelijk de server platgelegd voor een nieuwe update.
Ondanks dat Fortnite er door de jaren heen veel concurrentie bij heeft gekregen, zoals het succesvolle Apex Legends, blijft de battle royale shooter één van de populairste games van het moment. Elke dag loggen miljoenen spelers in om de free-to-play game te spelen, om te proberen als laatste overeind te blijven in de intense potjes.
Al die spelers zullen vandaag alleen even iets anders moeten vinden om zichzelf mee te vermaken. De servers van Fortnite liggen er momenteel namelijk uit. Dat komt niet door een storing bij Epic Games, want het is een bewuste keuze geweest om de servers tijdelijk plat te leggen.

Nieuwe update voor Fortnite

Vandaag wordt er namelijk een nieuwe update gelanceerd voor Fortnite, Update V19.01 om precies te zijn. Dat heeft de ontwikkelaar laten weten via Twitter. Wanneer de servers weer de lucht in gaan, dat is nog onbekend. Epic heeft beloofd dat ze de spelers zal mededelen wanneer de downtime weer voorbij is, zodat iedereen weer zo snel mogelijk kan genieten van de populaire battle royale shooter.