Alleen vandaag dikke korting op LEGO bij bol.com!

News
vrijdag, 25 november 2022 om 13:30
bolcomf1595427884
Black Friday is in volle gang en dat betekent mooie deals. We zien natuurlijk van alles met tv’s en games en meer van dat soort spul, maar ook LEGO kun je met mooie korting scoren. Bol.com heeft nu bijvoorbeeld een dagdeal.
LEGO-leifhebbers van alle leeftijden kunnen blij zijn met Black Friday. We hebben in de aanloop naar het koopjesfestijn al verschillende LEGO deals gezien. Maar nu op Black Friday komt bol.com weer met een dagdeal waarmee je zo een paar tientjes kan besparen.

Scoor deze LEGO-sets goedkoop!

Er zijn verschillende prachtige LEGO sets in de aanbieding bij bol.com. Ze komen ook uit uiteenlopende thema’s, zoals Star Wars, Harry Potter, Ninjago en Duplo. Voor wie je ook wat zoekt, er is vast iets te vinden.

Stapels Black Friday deals bij bol.com!

Als je niet op zoek bent naar LEGO kun je trouwens nog stees goed terecht bij bol.com deze Black Friday. De winkel heeft stapels goede deals. Die hebben we hier voor je op een rijtje gezet en de 10 beste hebben we hier uitgelicht.
Als je je deals liever vergelijkt voor je een keuze maakt, dan kun je ons overzicht bekijken. Zo kun je de deals van bol.com vergelijken met bijvoorbeeld MediaMarkt, Amazon en nog veel andere winkels.