Top 5 beste Black Friday 2022 deals voor smartwatches

Article
vrijdag, 25 november 2022 om 12:30
samsung galaxy watch 5f1665401092
Smartwatches zijn tegenwoordig enorm populair. Heb je er nog geen of ben je op zoek naar een upgrade, dan is nu het perfecte moment om er één te halen. Dit zijn de top 5 beste Black Friday 2022 deals voor smartwatches.

Samsung Galaxy Watch5

Al sinds de eerste generatie smartwatches is Samsung een grote speler op de markt geweest. Destijds maakte het Zuid-Koreaanse bedrijf nog gebruik van haar eigen software, Tizen, in plaats van te kiezen voor Google’s WearOS. Recent hebben Samsung en Google alleen de handen ineengeslagen om een nieuwe versie van WearOS te ontwikkelen, waar de nieuwe smartwatches van Samsung op draaien.
De Samsung Galaxy Watch5 wordt daarom ook gezien als de beste smartwatch die je voor een Android smartphone kan halen. Niet alleen vanwege de software en hoe soepel alles draait, maar ook vanwege de hardware en wat er allemaal mee mogelijk is.
Samsung heeft de smartwatch namelijk volgestopt met sensoren, waardoor je van alles kan bijhouden: van je hartslag en slaapritme tot aan je spiermassa, vetmassa en lichaamsvocht. En dit slimme horloge kan je tijdens Black Friday met veel korting scoren.
apple watch series 7 revealf1633698682

Apple Watch Series 7

Waar de Samsung Galaxy Watch5 wordt gezien als de beste smartwatch voor Android smartphones, is er natuurlijk maar één kandidaat als het gaat om iPhones. Maar Apple is gelukkig ook al sinds het begin geïnteresseerd in smartwatches en levert elk jaar weer een nieuw model af.
Je hoeft alleen niet altijd te gaan voor het laatste model van de Apple Watch. Er worden elk jaar namelijk nieuwe dingen toegevoegd, maar het zijn geen enorme sprongen, waardoor je lekker wat geld kan besparen als je voor een iets ouder model kiest. En nu helemaal tijdens Black Friday.
Je kan de Apple Watch Series 7, die in 2021 is verschenen, namelijk nu voor korte tijd met veel korting scoren. Wees er dus snel bij als je in het bezit bent van een iPhone, want een betere deal dan dit ga je niet vinden!
fossil gen 6 smartwatchf1669368824

Fossil Gen 6

Mensen dragen horloges niet alleen om de tijd te weten, het is ook een modieuze accessoire. Zo kan je het bandje aanpassen op de kleren die je op die dag draagt en sommigen hebben zelfs een hele collectie aan horloges - één voor elk mogelijke situatie.
Ook met smartwatches zijn er veel opties mogelijk als het aankomt op de stijl van een digitaal horloge. Zo maakt Fossil al jarenlang smartwatches die niet alleen slimme technologie erin hebben zitten, maar ook een feest zijn voor het oog.
De laatste generatie van de Fossil smartwatches, Gen 6, is momenteel voor een aantrekkelijke prijs te scoren tijdens Black Friday. Je hebt daarbij de keuze tussen verschillende stijlen, waaronder één met een metalen band.
fitbitf1665756853

Fitbit Versa 4

Voor liefhebbers van fitness is Fitbit waarschijnlijk een bekende naam. Het bedrijf is namelijk groot geworden met fitness trackers en is later ook smartwatches gaat maken. Dat was zo’n succes, dat het bedrijf niet lang daarna is overgenomen door Google en die expertise gebruikt is om de Google Pixel Watch te maken.
De Fitbit Versa smartwatches zijn dan ook populair en dit jaar is alweer het vierde model op de markt gekomen. Het is een ideale smartwatch als je op zoek bent naar een horloge waarmee je optimaal kan sporten en je workout kan verbeteren.
Wat ook een voordeel is van de Fitbit Versa 4 ten opzichte van veel andere smartwatches is de batterijduur. Waar je veel modellen na één of twee dagen weer aan de oplader moet hangen, kan je met de Versa 4 gerust vijf of zes dagen achter elkaar gebruiken. En ondanks dat de smartwatch net uit is, kan je nu al profiteren van veel korting tijdens Black Friday.
amazfit bip u prof1669369042

Amazfit Smartwatch Bip U Pro

Ondanks dat smartwatches veel mogelijkheden hebben, heeft niet iedereen even een paar honderd euro rondslingeren om dat aan een digitaal horloge uit te geven. Gelukkig zijn er ook fabrikanten die smartwatches maken voor een zacht prijsje, waarvan Amazfit verreweg het meest bekend is.
Het bedrijf heeft al meerdere successen op de markt gebracht, maar het is allemaal begonnen bij de compacte Bip. De Amazfit Smartwatch Bip U Pro is daar de meest recente opvolger van en geeft je inzicht in je hartslag en dagelijkse stappen, heeft GPS en een sleep tracker en houd je natuurlijk op de hoogte van al je notificaties.
Daar komt ook nog eens een enorm lange batterijduur bij kijken, van ruim een week - mits je niet constant de GPS aan zet. En dat alles voor een wel heel erg aantrekkelijke prijs, helemaal tijdens Black Friday!
Ben je benieuwd wat je nog meer kan scoren tijdens Black Friday? Check dan nu ons overzicht van alle Black Friday-deals!