Morgan brengt iets nieuws in Fear the Walking Dead

News
woensdag, 14 oktober 2020 om 12:30
fear the walking dead morganf1602670880
Een tijdje terug werd er een teaser geplaatst voor het zesde seizoen van Fear The Walking Dead. Het ging om een foto van een van de hoofdpersonen, Morgan, waarop te zien was dat hij erg bloeddoorlopen ogen had. Ook was in de trailer al te zien dat Morgan diep in de problemen zat. De showrunner van de serie laat ons weten wat de foto zou kunnen betekenen.
Let op: dit bericht bevat spoilers over Fear the Walking Dead seizoen 5.
Andrew Chambliss, die sinds het vierde seizoen samen met Ian Goldberg de show runt, gaf aan dat er absoluut iets goed mis is met Morgan, maar dat het iets is wat we nog nooit echt eerder gezien hebben in de Fear the Walking Dead. Dit maakt ons natuurlijk erg benieuwd, want het kan dus echt van alles zijn. Hij is niet simpelweg besmet door het virus, maar ook niet gewond.

Wat zou het nog meer kunnen zijn?

In de trailer horen we dat er een premiejager op Morgan afgestuurd wordt om te kijken of hij nog leeft of niet. We weten natuurlijk van de laatste aflevering van seizoen vijf dat Morgan flink in de problemen zit. De kans dat deze gebeurtenissen iets met elkaar te maken is groot, maar op welke manier precies is niet duidelijk. Misschien is Morgan ziek, misschien gaf de premiejager hem iets waardoor hij zou kunnen overleven of heel misschien is Morgan wel immuun voor het virus?
Morgan is een groot personage in de Walking Dead franchise. Hij maakte in de allereerste aflevering van The Walking Dead zijn debuut, waarna hij later in de serie terugkeerde en uiteindelijk dus zelfs in de spin-off terecht kwam. Wij zijn erg benieuwd wat het lot van deze veteraan in de wereld zal zijn. Het zesde seizoen is 11 oktober van start gegaan in de Verenigde Staten en zal 16 afleveringen in totaal krijgen. Wanneer het nieuwe seizoen in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.