Ajax wil problemen selectie oplossen met nieuwe middenvelder

News
dinsdag, 26 september 2023 om 16:30
Ajax heeft plannen om komende winter een bod uit te brengen op Kauan Santos, een 19-jarige, talentvolle middenvelder van het onder 20-team van de Braziliaanse voetbalclub Palmeiras.
Kauan Santos heeft dit seizoen indruk gemaakt in het tweede team van de Braziliaanse topclub, en de Nederlandse club ziet potentieel in hem. Zijn huidige contract bij Palmeiras loopt door tot 31 januari 2025, wat betekent dat Ajax bereid zal moeten zijn om financieel aantrekkelijke voorwaarden te bieden.

Dure transferperiode van Ajax

De directeur van Ajax, Sven Mislintat, investeerde afgelopen transferperiode maar liefst 108 miljoen euro in nieuwe spelers. Deze aankopen resulteerden in een bijna volledig vernieuwde selectie voor het huidige seizoen. Ondanks deze investeringen zijn de prestaties van Ajax teleurstellend geweest. Het team heeft te maken met tegenvallende resultaten, en na een 0-3 nederlaag tegen Feyenoord werd Mislintat ontheven uit zijn functie, ondanks lopend onderzoek naar de transfer van Borna Sosa.
Met de winterse transferwindow die op 2 januari opent en op 1 februari sluit, heeft Ajax nu de kans om versterkingen aan te trekken en het team te versterken. Het potentiële bod op Kauan Santos is een indicatie van de club's voortdurende streven naar talentontwikkeling en het bouwen van een sterke en competitieve ploeg. De komende transferperiode zal cruciaal zijn voor Ajax om hun seizoen te herstellen en hun ambities na te streven.

Populair Nieuws