Rick and Morty releasedatum onthult de komst van nieuwe episodes

  Adult Swim heeft met een nieuwe trailer de releasedatum van de komende Rick and Morty afleveringen bekendgemaakt. Het opvallende duo had al vijf afleveringen in het vierde seizoen, maar krijgt er nog vijf bij. Deze vijf afleveringen zullen vanaf 3 mei te zien zijn.

  Adult Swim

  Adult Swim bracht de afgelopen tijd een aantal bizarre teasers en een korte aflevering uit, maar vanaf begin mei zijn de boys back in town. De The Other Five trailer laat fragmenten zien van de komende afleveringen onder het genot van het gelijknamige nummer en daaruit kunnen we opmaken dat er weer genoeg hilariteit op het programma staat. Zo zien we een heel leger Ricks, komt Snuffles de hond weer voorbij en trekken Rick and Morty Gundam-achtige pakken aan.

  Rick and Morty Netflix releasedatum onbekend

  Of de nieuwe afleveringen direct naar Netflix zullen komen, is nog onbekend. Voor de eerste afleveringen in dit seizoen hadden we nog wat geduld nodig. Deze kwamen enkele maanden later dan de originele releasedatum op de streamingdienst voorbij. De kans bestaat dat dit nu hetzelfde zal zijn, maar gelukkig zijn alle afleveringen direct na release ook op de website van Adult Swim zelf te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.