Beroemde acteur zit niet te wachten op Star Wars

News
maandag, 09 januari 2023 om 20:30
the mandalorian seizoen 2 trailer 2f1623829037
Er zijn bepaalde filmreeksen die de meeste acteurs waarschijnlijk niet zouden afslaan. Je hoort maar al te vaak dat men met alle liefde een rolletje aanneemt in het MCU of Star Wars. Maar Nicolas Cage laat laatstgenoemde liever aan zich voorbijgaan.
Nicolas Cage heeft een uiteenlopende carrière, vaak ook wat de kwaliteit van zijn films betreft. In zo’n gevarieerd oeuvre zou Star Wars misschien niet misstaan, maar Cage ziet het niet zitten. Dat laat hij weten tegenover Yahoo Entertainment.
Hij kreeg de vraag over Star Wars omdat Pedro Pascal, met wie Cage The Unbearable Weight of Massive Talent maakte, eerder toegaf dat hij het idee dat Cage in the Mandalorian kon verschijnen al had besproken met de makers van de serie. Dat had zelfs een kleine cameo kunnen zijn. Maar hoe goed Pascal en Cage het ook met elkaar kunnen vinden, Cage gaat liever bij een ander ruimteschip aan boord.

Nicolas Cage houdt meer van Star Trek

De voornaamste reden dat Cage niet zoveel voelt voor een Star Wars-rolletje, is dat hij niet zo van de franchise houdt. Als hij een bekende ruimte-franchise moest keizen, dan ging hij voor Star Trek. Met name de “politieke en sociologische” kant van Star Trek trekt de acteur.
Hoe het ook zij, The Mandalorian seizoen 3 heeft waarschijnlijk geen rol voor Nicolas Cage. Er zijn dit keer sowieso veel minder castinggeruchten dan bij seizoen 2. Het grote gerucht is dat Christopher Lloyd een rol heeft in het derde seizoen. Of dat waar is merken we op 1 maart, of in de weken daarna.