God of War serie zal trouw aan bronmateriaal zijn

News
dinsdag, 20 december 2022 om 16:30
god of war ragnarok headerf1671704240
Vorige week is bekendgemaakt dat Amazon Studios werkt aan een serie van de geliefde God of War-franchise. Volgens het bedrijf hoeven fans zich geen zorgen te maken, aangezien de show trouw zal zijn aan het bronmateriaal.
In een interview met Collider laat Vernon Sanders, de Amazon Studios Head of Television, weten dat de aankomende God of War serie trouw zal blijven aan de game. Het gesprek maakte deel uit van een groter interview over het succes van Prime Video’ The Lord of the Rings: The Rings of Power dat wereldwijd door meer dan 100 miljoen mensen werd bekeken en meer dan 24 miljard minuten werd gestreamd.
In het interview werd gevraagd aan Sanders waar hij het meest enthousiast over was om fans te laten zien en waarom het universum van God of War zo aantrekkelijk was voor Prime Studios. Volgens Sanders is het voornamelijk de sterke emotionele kern die bij hen resoneert.
god of war ragnarokf1671538295

De emotionele kern van God of War

Sanders sprak ook lovend over wat de creatievelingen achter de aankomende serie maken voor de show, opnieuw verwijzend naar de emotionele kern van het vader-zoon verhaal en wat er in het eerste seizoen te zien zal zijn. Volgens de topman van Amazon Studios zullen de elementen dat het originele verhaal zo speciaal maakte niet ontbreken.