ABN-Amro storing maakt internetbankieren lastig

News
donderdag, 25 maart 2021 om 10:49
xgn google image
Er is een flinke storing bij de ABN-Amro, als je dus van plan was om te gaan internetbankieren moet even geduld hebben. Het blijft niet alleen bij ABN-Amro zelf, maar ook de Visa en MasterCard zijn getroffen. De storing treft veel gebruikers en het is nog onduidelijk wanneer de storing ongeveer afgelopen zal zijn.
De afgelopen tijd heeft internetbankieren het zwaar. De banken krijgen tenslotte te maken met een groot aantal transacties per dag en dat zorgt alleen maar voor meer online verkeer. Het aantal storingen dat ABN-Amro elke keer ontvangt lijkt het meeste te zijn van alle banken. Nog geen twee weken geleden was zij namelijk ook al de dupe.
De huidige storing heeft niet alleen impact op de betaal- en spaarrekeningen bij ABN-Amro zelf, maar ook op de creditcards van Visa en MasterCard (onderdeel van ABN-Amro) en is begonnen rond 9:45 uur vanochtend.

Niets te zien in de app

Wanneer je op de app inlogt krijg je de melding: “Door een storing kan het zijn dat u uw creditcard gegevens niet direct terug ziet op uw overzicht. Onze excuses voor het ongemak”. Wat niet bepaald handig is als je juist inzage wil in je huidige bankzaken. Verder wordt er veel gemeld op allestoringen.nl dat er problemen zijn met inloggen en flinke vertragingen zijn met het maken van overboekingen
Wanneer de storingen voorbij zijn, is nog geen indicatie voor gegeven. Hopelijk wordt het snel opgelost zodat internetbankieren weer zoals normaal verloopt en alles weer te zien is in de app.