Dubbel XP weekend in Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone

News
donderdag, 25 maart 2021 om 10:30
call of duty black ops cold war january updatef1610096081
Dit weekend is het weer tijd om de strijd aan te gaan. Call of Duty Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone krijgen een dubbel XP weekend. Ook zit seizoen 2 er voor beide games langzaam aan te komen, maar voor meer details hierover moeten we nog even geduld hebben.
Het dubbel XP weekend geeft weer een lekkere boost voor zowel nieuwe als oude spelers. Het dubbel XP weekend begint aanstaande vrijdag om 18:00 uur en loopt door tot maandag. PlayStation-spelers kunnen daarentegen een dagje langer gebruik maken van de dubbele XP, voor hen begint de actie namelijk op donderdag al, ook om 18:00 uur. Het dubbel XP weekend geld verder natuurlijk voor elke speler, nieuw of al Call of Duty veteraan, kunnen ervan genieten.
Als je dus nog flink wat levels nodig hebt op een wapen of je spelers-niveau, kan je aankomend weekend flink gebruik gaan maken van het verdubbelde XP.

Seizoen 2 op komst

Naast dit weekend een dubbel XP actie te hebben, zit er ook weer seizoen 2 aan te komen voor Call of Duty: Warzone. De nieuwe update zou een flinke lading extra content met zich mee brengen. De hele map van Verdansk zou overrompeld worden met zombies en voor Cold War zou er een nieuwe Outbreak-map moeten komen met nog extra multiplayercontent. Precieze details en een datum voor de start van seizoen 2 zijn er alleen nog niet. Hiervoor zouden we moeten wachten tot Treyarch ons meer informatie geeft.

Populair Nieuws