'Aankomende Marvel special was binnen een paar uur geschreven'

News
zaterdag, 19 november 2022 om 11:30
the guardians of the galaxy holiday special 2022f1654111240
Regisseur James Gunn heeft laten weten zijn eerstvolgende Marvel special, The Guardians of the Galaxy Holiday Special, binnen een paar uur geschreven was. Zijn volgende project daarentegen was een grote marteling voor de regisseur.
James Gunn heeft aan The Hollywoord Reporter laten weten hoe de ontwikkeling van zijn volgende twee Marvel projecten is verlopen. Volgens Gunn kostte het hem een paar uur om het scenario voor The Guardians of the Galaxy Holiday Special te schrijven. Hij schudde het verhaal voor de 44 minuten durende MCU special zo uit zijn mouw. De ontwikkeling van Guardians of the Galaxy Vol. 3 was volgens de regisseur daarentegen een groot drama. Het is namelijk een echte film waar veel emoties bij komen kijken. Dit derde deel van The Guardians of the Galaxy is dan ook het laatste deel van de filmreeks.
Een aantal weken terug is de trailer van The Guardians of the Galaxy Holiday Special uitgekomen. Daarin waren helden zoals: Stardlord, Groot, Rocket, Drax en Nebula weer te zien. De Marvel Special komt op 25 november uit op Disney+.

Is dit het laatste Marvel project van het jaar?

Met The Guardians of the Galaxy Holiday Special sluit Marvel 2022 af. Fase 3 van de MCU is daarbij ook afgesloten, de laatste film van deze fase was namelijk Black Panther: Wakanda Forver. Volgend jaar heeft Marvel wel weer helemaal volgepland met allerlei films en series. Op 17 februari komt namelijk Ant-Man and the Wasp: Quantumania uit. Ook The Guardians of the Galaxy zijn in mei te zien op het witte doek en The Marvels wordt twee maanden daarna ook nog eens uitgebracht.

Populair Nieuws