Aanbieding: Nedgame biedt gloednieuwe PS5-game meteen met fikse korting aan

News
maandag, 05 december 2022 om 9:00
2022 11 15 evil west pf1669821835
Op 22 december kwam Evil West uit, nog geen anderhalve week later is de game al in de uitverkoop. Nedgame biedt voor de PS5-game meteen een korting aan van maar liefst 13 procent.
De shooter die het wilde westen combineert met vampierbloed en nog meer gekke fratsen staat bij Nedgame momenteel in de sale voor 48 euro. Opvallend is dat enkel de PS5-versie met korting wordt aangeboden, want alle Xbox versies en de PS4-versie hanteren gewoon het reguliere prijskaartje van 54.99 euro.
Mocht je deze game nu samen met iemand willen spelen, vergeet dan niet om twee exemplaren te kopen. Evil West is namelijk een echte co-op shooter. En wij stelden in in onze Evil West recensie dat dit veruit het leukste is om samen te doen. Natuurlijk kun je de game ook alleen spelen, maar dat is wel minder boeiend.

Waarom is Evil West nu al in de aanbieding?

Zoals gezegd verscheen Evil West 22 november, dat is letterlijk vorige week. Waarom is deze game nu al in de sale? We weten het natuurlijk niet zeker, maar het zou erop kunnen duiden dat de game niet zo heel goed verkoopt. De gemiddelde cijfers op Metacritic zijn eigenlijk prima, daar krijgt de game nu een 7,0 voor de PS5. Niet hoog, maar ook niet heel laag. Misschien is de game simpelweg wat ondergesneeuwd geraakt tussen al het najaarsgeweld.
De game komt uit de stal van Flying Wild Hog, dat we ook kennen van Shadow Warrior. Net zoals die game laat Evil West zich herkennen door knotsgekke vijanden en uiterst merkwaardige sfeer. Ga jij dit avontuur doorlopen, al dan niet met iemand?

Populair Nieuws