999 Games houdt grote sale op alle co-op bordspellen

News
woensdag, 26 januari 2022 om 12:00
legends of andorf1643190063
Ben je liefhebber van bordspellen, dan heb is het nu tijd om in te slaan. 999 Games houdt namelijk een grote sale op al haar co-op bordspellen.
Bordspellen worden steeds populairder en helemaal sinds het begin van de coronacrisis is de vraag naar ‘ouderwetse’ boardgames flink gestegen. De laatste jaren hebben we dan ook veel verschillende bordspellen voorbij zien komen, van competitieve spellen waarbij je de andere spelers moet verslaan tot co-op bordspellen waarbij je moet samenwerken.

Veel korting op co-op bordspellen

Ben je een fan van die laatste soort spellen, dan hebben we goed nieuws voor je. 999 Games houdt namelijk een grote sale op co-op bordspellen. En dan hebben we het niet alleen over een selectie, maar over alle co-op bordspellen van 999 Games. Op alle titels kan je nu 20 procent korting scoren. Wij hebben alvast een aantal pareltjes voor je uitgezocht.
Naast deze bordspellen zijn er nog veel meer boardgames in de aanbieding bij 999 Games. Check hier de hele lijst met deals! Ben je ook op zoek naar Nintendo Switch games, dan kan je nu ook profiteren van een andere sale.

Populair Nieuws

Laatste Reacties