4K Google Chromecast met Google TV nu voordelig te scoren

News
zaterdag, 08 juni 2024 om 10:00
google chromecast google tvf1653985879
Met een Chromecast kan je gemakkelijk alles op je TV bekijken. En de 4K Google Chromecast met Google TV is nu bovendien met korting te scoren.
De meeste televisies die vandaag de dag worden verkocht zijn smart TV’s. Dat betekent dat het meer is dan een klassieke TV met een aansluiting voor een kabel. Je kan namelijk ook allerlei applicaties op de televisies installeren.
Ben je bijvoorbeeld abonnee van een streamingdienst, dan kan je simpelweg de bijbehorende app downloaden, inloggen op je account en genieten van series op Netflix, Prime Video, HBO Max of Disney+. Het klinkt handig, maar helaas hebben niet alle diensten een bijbehorende app voor een smart TV. Formule 1-fans die de sport bekijken via F1 TV Pro weten dit bijvoorbeeld maar al te goed.
Gelukkig is daar ook een oplossing voor. Met een Chromecast is het namelijk mogelijk om content op je smartphone direct door te sturen naar je televisie. Zo kan je bijvoorbeeld de app voor F1 TV Pro openen en eenvoudig live de Grand Prix bekijken op je TV. De nieuwste Google Chromecast heeft bovendien ondersteuning voor 4K, zodat je kan genieten van sport, films en series in de hoogste resolutie.
Het is voor veel apps bovendien handiger om je smartphone te gebruiken. Het intikken van de naam van een film of serie gaat veel sneller op je smartphone, dan dat je elke letter handmatig moet invoeren met je afstandsbediening op een smart TV.
Het mooiste van allemaal is dat je momenteel kan profiteren van flink wat korting op een Chromecast. Bij Bol is er momenteel namelijk een sale gaande op het nieuwste model van het handige apparaatje.

Chromecast gebruiken op twee manieren

Met de nieuwste Chromecast kan je het apparaat niet alleen gebruiken op de ‘traditionele’ wijze zoals andere modellen, je krijgt er ook een afstandsbediening en Google TV bij. Met Google TV transformeer je elke televisie in een smart TV. Zo krijg je een handig overzicht van al je streamingdiensten, evenals andere apps die je erop installeert. Zo kan je bijvoorbeeld ook muziek afspelen via Spotify.

Populair Nieuws

Laatste Reacties