343 Industries: Halo 5 komt niet naar PC

News
donderdag, 16 september 2021 om 12:30
halo 5 guardians komt toch niet naar pc 138758f1631785184
Recent was een een lijst gelekt van Nvidia GeForce. In deze lijst stonden een aantal game titels die niet officieel op de PC zijn verschenen of aangekondigd zijn. In deze lijst stond ook Halo 5, maar die zal volgens ontwikkelaar 343 Industries niet naar PC komen.
Hoewel Nvidia al bevestigd heeft dat de lijst echt is, maar ook heeft gezegd dat de games in de lijst alleen intern gebruikt wordt en niet kan bevestigen dat de games ook echt uitkomen, hopen heel veel gamers dat een aantal van de games uit de lijst toch zullen gaan verschijnen op de PC.

343 Industries brengt Halo 5 niet naar PC

Halo 5 komt in ieder geval niet binnenkort naar de PC toe. Dat wordt duidelijk in deze tweet. De tweet is een reactie van Brian Jarrad, community director van 343 industries.
In de tweet reageert hij op een fan die Halo 5 graag op PC zou willen zien verschijnen. Brian zegt dat er geen plannen zijn om de game naar PC te brengen. De developers zijn ervan op de hoogte dat veel mensen de game op PC zouden willen spelen. Hij zegt niet dat ze het nooit gaan doen, maar ze zijn nu volledig gefocust op andere games.
Een van deze games waar ze mee aan het werk zijn is Halo Infinite. Deze game komt uit op 8 december. Halo Infinite zal wel uitkomen op PC, maar dat was bij de initiële aankondigd als bevestigd. Misschien is er dan toch een kleine kans dat we Halo 5 ooit op PC kunnen spelen, maar voor nu zijn daar geen plannen voor.

Populair Nieuws