18% van de Nederlandse volwassenen staat sceptisch tegenover Black Friday

News
dinsdag, 16 november 2021 om 12:30
black friday 4645768 1920f1636990092
Volgens de Black Friday winkelstatistieken 2021 van Finder blijkt dat 18 procent van de Nederlandse volwassenen sceptisch staat tegenover Black Friday. Op 26 november is het Black Friday dit jaar.
Deze mensen denken dat de detailhandelaren de prijzen overdrijven voor de uitverkoop, waardoor ze de acties laten schieten. Zo denkt 6 procent volgens het onderzoek dat de producten niet eens worden afgeprijsd, en 5 procent denkt dat de verkoop alleen maar verhoogd wordt om verveling tegen te gaan.

Wat kopen we met Black Friday?

Hoewel men al snel denkt aan Amerika tijdens Black Friday, heeft Nederland veel hele hoge Black Friday-gerelateerde zoekopdrachten. Zo staat Nederland op de achtste plek van 31 landen die mee hebben gedaan aanhet onderzoek. Vaak zijn we op zoek naar technologische producten, waaronder de Nintendo Switch en PlayStation 4.
De populairste retailer tijdens Black Friday is Mediamarkt, maar bedrijven zoals Coolbue, Bol.com en Rituals scoren ook altijd heel goed.
Wil je dit jaar een aankoop doen, dan heeft Susannah Binsted, consumentenrecht vertegenwoordiger van Finder nog een goede kooptip.
Laat ons weten in de comments hoe jij hierover denkt en of je nog op jacht gaat 26 november.

Populair Nieuws