Media Markt Black Friday-aanbiedingen begonnen via Singles Week

News
maandag, 15 november 2021 om 11:00
Media Markt heeft een nieuwe manier gevonden om alvast Black Friday af te trappen. Via Singles Day (11 november) heeft de winkelketen in Nederland een week vol aanbiedingen gelanceerd. Nu de zogeheten Singles Week voorbij zou moeten zijn, heeft de winkel de aanbiedingen opvallend genoeg verlengd met een Black Friday-sausje.
Waar Media Markt vorige week nog iedere dag deals aanbood voor Singles Day, heeft Media Markt nu besloten een scala aan deals te dumpen. Het betreft namelijk een Media Markt Black Friday-uitverkoop, maar dan net iets anders. De winkelketen laat de nieuwe aanbiedingen namelijk nog onder de noemer Singles Week gelden.
Toch wordt wel in de grote banner aangegeven dat het om Black Friday-style aanbiedingen gaat. De week voor de grootste koopjesdag van het jaar is Media Markt er dan ook al vroeg bij met de aanbiedingen. Eerder deze maand begon de winkelketen immers ook al met een Black Friday-opruiming.
Check hieronder een aantal deals bij de Media Markt Black Friday-achtige sale in nasleep van Singles Week.

Meer Media Markt Black Friday-aanbiedingen onderweg

Uiteraard zijn het lang niet de enige deals die er bij Media Markt zijn rondom de verlengde Singles Week met Black Friday-style aanbiedingen. Gelukkig kun je via deze link de rest van de aanbiedingen bekijken. Wanneer Black Friday zelf precies aftrapt bij Media Markt is nog niet duidelijk, maar lang zal het niet meer duren. De dag des oordeels is immers al op 26 november 2021 en via ons overzicht blijf je gegarandeerd goed op de hoogte van de beste deals.