Valheim Artikelen

  5 dingen om te doen in Valheim na het verslaan van de eindbazen

  Na het uitspelen van een game kun je je afvragen wat je nu nog kan doen. Aangezien Valheim een survival-game is, komt het dan ook snel naar boven drijven na het verslaan van alle bazen. Om je enige inspiratie te geven wat je nu kunt gaan doen, hebben we hier een aantal voorbeelden voor je.

  PC games die niet zouden misstaan op de PlayStation 5

  De afgelopen jaren zijn de échet exclusieve titels op systemen flink afgenomen. Er zijn nog steeds een aantal uitzondering maar alles begint nu langzaam voor iedereen toegankelijk te worden, met uitzondering van Nintendo dan. PlayStation games komen mondjesmaat naar PC gamers toe, maar welke PC games zouden nu naar PlayStation 5 moeten komen?

  Valheim wiki: Alles wat je moet weten over monsterhit Valheim

  Valheim is nu al een ongekende hit op de PC en daarom komen wij met de Valheim wiki: alles wat je moet weten over deze monsterhit. In Valheim moet je er alles aan doen om te overleven. Dit doe je in een door vikingen geïnspireerde wereld vol gevaren. Hier vind je wat je moet weten voordat je de brute en onvergeeflijke wereld van Valheim betreedt.

  Zo versla je de Valheim eindbazen het makkelijkst!

  Valheim eindbazen kunnen soms wat lastig zijn om te vinden, verslaan of op te roepen. Hier hebben we een gids met alle 5 eindbazen die nu in de game zitten. Hopelijk lukt het jou met deze gids de eindbazen zonder moeite te verslaan en weet je de wereld van Valheim weer naar orde te brengen!

  De grootste beginnersfouten in Valheim

  Valheim is de grote nieuwe hit op Steam en ondanks dat de game in early access is genieten momenteel meer dan vijf miljoen mensen van het survivallen in de Vikinggame. Toch zijn er wel degelijk dingen waarop spelers zich flink verkijken. Dit zijn de grootste beginnersfouten in Valheim die je moet vermijden.

  De 10 beste early access games op Steam

  Een early access-game kopen is een gok; je krijgt toegang tot een game die nog niet af is, meestal voor een lagere prijs. Tegelijkertijd heb je geen garantie dat de game uiteindelijk ook echt goed wordt. Daarom hebben wij de beste early access games op Steam op een rijtje gezet.

  Valheim early access - Wanneer is de 1.0 release?

  Er is momenteel geen game groter dan Valheim, de nieuwe multiplayer survival game. De early access titel heeft al meer dan 5 miljoen exemplaren weten te verkopen en dat terwijl de game alleen op PC via Steam beschikbaar is. Een officiële release heeft de game nog niet en dus is het tijd om te kijken wanneer de Valheim early access periode voorbij is.

  Krijgt Valheim een PS4 of PS5 release?

  De grootste nieuwe hype op de PC dit moment is ongetwijfeld Valheim. De Steam early access titel doet het fantastisch, maar is nog niet beschikbaar op de PS4, PS5, Xbox One of Xbox Series X/S. Vraag is dan ook of een release in 2021 op de planning staat.

  Een aantal van de beste Valheim mods!

  Valheim heeft net zoals veel andere survival games, mods. Hoewel ze nog niet officieel ondersteund worden en de game nog steeds in Early Access is, heeft dat de modders niet tegengehouden! Er zijn al enorm veel mods verkrijgbaar, hier zijn in ieder geval een aantal, die erg goed werken! Naast mods zijn er cheats beschikbaar waar je gebruik van kunt maken, dit is ideaal als je niet houdt van extra bestanden downloaden en installeren. Mocht je nou helemaal niet van de cheats en mods zijn, maar ben je op zoek naar tips om beter te overleven in Valheim, check dan onze veelgemaakte fouten of tips om een ware viking te worden!

  Fouten die veel Valheim spelers maken

  Valheim blijft constant stijgen in het aantal spelers. Eerder deze week heeft het een record gezet omdat het meer dan 500.000 spelers tegelijk had. Met die populariteit komen er steeds meer nieuwe spelers bij. We hebben al eerder tips gegeven met waar je op moet letten als je aan de slag gaat in Valheim. Nu hebben we een aantal fouten die veel gemaakt worden, zo weet je dus waar je op moet letten! We hebben ook voor extra tips een mooie lijst gemaakt om de beste viking in Valheim te worden en als je moeite hebt met eindbazen, dan hebben we zelfs daar een handige gids voor gemaakt.

  Zo kun je cheats gebruiken in Valheim!

  Valheim is zoals de meeste games voor survival elementen geen vreemdeling, als het aankomt op de in-game console. Via de console kunnen spelers codes en commands invoeren om zo extra dingen in te kunnen stellen óf cheat codes gebruiken. Cheats variëren soms enorm in wat deze kunnen, de een geeft je God Mode en de ander laat je allerlei eindbazen spawnen.

  Deze Valheim tips maken je een Viking waar zelfs Odin trots op is!

  Valheim is een bizarre hit op Steam, het overtreft zelfs grote namen zoals GTA V en PUBG. Het is natuurlijk een flinke survival game, dit kan erg uitdagend zijn en daarvoor hebben we hier een aantal tips die jou kunnen helpen met het overleven in Valheim.

  Wat maakt Valheim zo populair?

  Steam hit: Valheim, neemt de PC gamewereld over. Maar wat is Valheim nou precies en wat heeft het te bieden? We hebben een kort overzicht gemaakt met wat het verhaal inhoudt, hoe de game speelt en wat het allemaal anders doet dan de rest.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.