The Witcher

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door CD Projekt RED en uitgegeven door CD Projekt RED & Atari

  The Witcher Artikelen

  Top 5 bordspellen van games - Gamen zonder vierkante ogen

  Deze week werd een Fallout bordspel aangekondigd, maar dit is niet het enige bordspel dat op een video game gebaseerd is. In deze special zetten we vijf bordspellen van games op een rijtje en daar zitten een aantal populaire titels tussen. Lees snel verder als je benieuwd bent welke bordspellen van games er allemaal zijn.

  De top 5 Steam Winter Sale 2015 tips

  De Steam Winter Sale 2015 is in volle gang. Heel veel PC games zijn in de aanbieding tot en met 4 januari. Er zijn wel een aantal titels en bundels die er tijdens deze sale met kop en schouders bovenuit steken. Bekijk hier de top 5 Steam Winter Sale 2015 tips!

  The Witcher 3 recap - Zo begin je fris aan deel 3!

  The Witcher 3: Wild Hunt ligt vanaf morgen in de winkels. Dat betekent dat we bijna aan de slag kunnen met het slotverhaal van The Witcher trilogie. Om jullie geheugen op te frissen of bekend te maken met het verhaal nodigen we jullie uit eerst The Witcher recap te lezen. Dit is het verhaal van de voorgaande The Witcher-delen.

  Maak kennis met de hoofdpersoon van The Witcher 3 - Geralt of Rivia

  Na twee games en een hele boekenserie kennen we de protagonist uit The Witcher-serie, de befaamde Geralt of Rivia, vrij goed. Maar wat zijn de drijfveren, waarvoor komt hij ‘s ochtends zijn bed uit? Kortom: wat zijn de typische karaktereigenschappen van onze wit-harige vriend, ook wel bekend als de Witte Wolf?

  Games gebaseerd op boeken: oh yes!

  Met Middle-earth: Shadow of Mordor heeft ontwikkelaar Monolith Productions een geweldige game neergezet die natuurlijk gebaseerd is op de befaamde boeken van J.R.R. Tolkien. Maar er zijn uiteraard meer ijzersterke games die hun verhalen te danken hebben aan getalenteerde romanschrijvers. Wij hebben er een handjevol voor je uitgepikt.

  The Witcher Nieuws

  The Witcher mod voegt ‘Toss a Coin to your Witcher’ toe aan de game

  The Witcher is weer helemaal hot! Netflix heeft goud in handen met de nieuwe serie, gebaseerd op de boeken van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, en dat slaat over naar de games. Een modder heeft namelijk het bekende lied ´Toss a Coin to your Witcher´ toegevoegd aan The Witcher.

  The Witcher schrijver krijgt meer geld van CD Projekt Red

  Andrzej Sapkowski, de schrijver van The Witcher boeken krijgt extra geld van CD Projekt Red. De Poolse studio doet dit naar eigen zeggen als een vorm van erkenning voor het werk van de schrijver. Het bedrijf wil hiermee ook de goede relatie met Sapkowski behouden.

  The Witcher 3 mod laat je proloog van eerste deel herbeleven

  Heb je altijd al The Witcher 1 willen spelen met de graphics van het derde deel? Dan is er goed nieuws, want een The Witcher 3 mod maakt het mogelijk om je de proloog van de eerste Witcher te laten herbeleven.

  CD Projekt kondigt The Witcher cosplay wedstrijd aan

  CD Projekt, de ontwikkelaar van The Witcher serie, heeft een wedstrijd aangekondigd waarin de drie beste The Witcher cosplayers gezocht worden. De wedstrijd is gister open gegaan, en is open voor iedereen vanaf 18 jaar.

  Obama noemt The Witcher tijdens speech

  Barack Obama noemt The Witcher in een speech tijdens zijn bezoek aan Polen. Dit omdat hij de game cadeau kreeg van de Poolse minister tijdens zijn vorige bezoek.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.