StarCraft Nieuws

  BlizzCon 2018 ticketsale en data aangekondigd

  Blizzard heeft de BlizzCon 2018 ticketsale aangekondigd. Ook is bekend wanneer en waar het evenement gehouden zal worden. Informatie over games zoals StarCraft II, Heroes of the Storm en World of Warcraft is daar terug te vinden.

  StarCraft 20 jaar - Meerdere in-game cadeaus verkrijgbaar deze maand

  Nu StarCraft 20 jaar bestaat, krijgen veel games gemaakt door ontwikkelaar Blizzard nieuwe content gebaseerd op het StarCraft universum. Spelers van onder meer Overwatch, StarCraft II en Diablo III zullen vanaf 6 maart getrakteerd worden op verse content.

  Man vindt StarCraft sourcecode en wordt beloond door Blizzard

  De StarCraft sourcecode vinden en daarna bedolven worden onder cadeaus van ontwikkelaar Blizzard. Dat ervoer Redditgebruiker Khemist49 de afgelopen maand. Hij vond de gouden disc met daarop de originele StarCraft.

  StarCraft patch maakt game gratis en moderner

  De StarCraft patch die sinds vandaag live is, maakt de game geheel gratis te downloaden. Ook zorgt de update ervoor dat de game moderner is. Ook de uitbreiding Brood War is geheel gratis te verkrijgen.

  StarCraft gratis te downloaden in update

  Eerder brachten wij al verslag uit dat Blizzard een de oorspronkelijke StarCraft in een nieuw jasje gaat steken in een remaster. Nu zal het originele spel in de legendarische RTS serie StarCraft gratis te downloaden zijn.

  StarCraft Remastered is in ontwikkeling

  Ontwikkelaar Blizzard Entertainment maakte gisteren bekend dat ze bezig is met StarCraft Remastered. Hierbij gaat het om een remaster van de originele StarCraft plus de uitbreiding StarCraft Brood War. De release wordt deze zomer verwacht.

  Langstlopende StarCraft toernooi StarCraft ProLeague stopt

  De StarCraft ProLeague is stopgezet, dat kondigt de Korean e-Sports Association (KeSPA) aan. De StarCraft ProLeague was het langstlopende StarCraft toernooi met 14 seizoenen. Naast het stopzetten van de Starcraft ProLeague stopt KeSPA ook met het managen van vijf StarCraft pro-teams.

  Starcraft 2 microtransacties mogelijk op komst

  Blizzard lijkt Starcraft 2 microtransacties te willen introduceren. Dat blijkt uit een aantal enquêtes die de ontwikkelaar heeft verstuurd naar spelers van de game. In de enquête stelt Blizzard de vraag of spelers geneigd zouden zijn om geld te betalen voor skins, emoticons en announcer stemmen.

  StarCraft HD Remaster game zou in de maak zijn

  Volgens een Koreaanse nieuwssite zou er een StarCraft HD Remaster game in de maak zijn bij Blizzard. Reden hiervoor zou zijn dat de eerste StarCraft game van 18 jaar geleden nog altijd immens populair is.

  Blizzcon 2015 opening via Xbox One stream

  De Blizzcon 2015 opening kan je gratis bekijken via een Xbox One stream. Mocht je nog twijfelen of je een digitaal kaartje wil kopen voor Blizzcon 2015, dan kan het bekijken van de opening je mogelijk overtuigen.

  Alle Epicon Esports wedstrijden te volgen op Twitch

  Het is al bijna zo ver, over ruim een week gaat de eerste editie van Epicon van start. Op 5 en 6 juli kunnen gamers en cosplayers een nieuwe evenement bezoeken waar het gaat om nieuwe games en Esports. Voor de mensen die niet kunnen is er nieuws: de wedstrijden zijn live via Twitch te volgen.

  Blizzard opent teaser site voor 'Project Blackstone' met StarCraft verwijzingen

  Blizzard heeft onlangs een nieuwe website geopend. De website refereert naar Project Blackstone, wat waarschijnlijk gerelateerd is aan het StarCraft universum.

  Zerglings uit StarCraft overspoelen Google

  Opnieuw verstopt Google een Easter Egg in zijn zoekmachine. Kon je de zoekmachine eerder nog laten kantelen en sneeuwen, deze keer heeft Google het StarCraft-ras Zerg bereid gevonden om mee te werken.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.