Blaze Heroes of the Storm Special - Lekker alles in de fik steken!

  Een van de leuke dingen aan Heroes of the Storm is dat er regelmatig nieuwe heroes aan de game worden toegevoegd. Deze keer is het de beurt aan Blaze, een sterke warrior om je mee op te voorgrond te bevinden. Lees alles wat je moet weten over deze nieuwe hero in de Blaze Heroes of the Storm Special!

  Blaze Heroes' herkomst

  Net als elke andere hero in Heroes of the Storm komt Blaze uit een van de verschillende franchises van ontwikkelaar Blizzard Entertainment: World of Warcraft, StarCraft, Diablo, Overwatch of Blizzard Classic. De nieuwe hero Blaze komt uit het StarCraft-universum en staat beter bekend als Corporal Miles "Blaze" Lewis. Een liefhebber van vuur die in een complete pyromaan veranderde toen hij zich bij Raynor's Raiders voegde.

  James Eugene "Jim" Raynor is een van de hoofdpersonages uit de StarCraft games. Na aan carrière als marshal van de Terran, besloot hij uiteindelijk toch een andere richting op de te gaan. Als een echte rebel creërde hij zijn leger genaamd Raynor's Raiders en hielp hiermee onder andere de Confederacy en de Dominion te verslaan. En de lieftallige Blaze hielp hem hierbij.

  Blaze is een Ranged Warrior die een dubbele vlammenwerper aan beide armen met zich meedraagt. Om zichzelf te beschermen tegen al dit vuur draagt hij een dikke laag hittebestendig, vuurvast pantser en nu zet hij zijn strijd voort in de Nexus waar hij eventueel weer zou kunnen samenwerken met Jim! Op de volgende pagina lees je wat Blaze allemaal kan.

  Blaze Heroes' Abilities

  Elke hero heeft een scala aan abilities, ofwel vaardigheden. Dit zijn drie normale aanvallen, een Trait en de keuze uit één van de twee Heroic Abilities. Daarnaast kun je tijdens het spelen, wanneer je omhoog levelt, kiezen uit verscheidene Talents om deze vaardigheden weer sterker te maken. Niet geheel verbazend maakt Blaze een hoop gebruik van vuur en de kracht van zijn enorme zware armor.

  Met de Trait van Blaze krijgt hij bij activatie 25 armor en doet hij vier seconden lang elke halve seconde vuurschade tegen alle vijanden bij hem in de buurt. Dit kun je eens in de 90 seconden doen, maar wanneer je vijandelijke Heroes met de aanval Flame Stream raakt, gaat er vijf seconden van de cooldown af. De drie normale aanvallen van Blaze zijn Flame Stream, Oil Spill en Jet Propulsion.

  Met Flame Stream schiet je stralen van vuur recht voor je uit die iedereen in de straal schade aanrichten. Hiermee kun je ook Oil Spills in de brand steken. Oil Spill is zijn tweede aanval en legt olie op de grond neer. Vijanden die hier doorheen gaan, lopen langzamer. Vijanden lopen dan niet meer langzaam, maar branden langzaam. Wanneer Blaze zelf in brandende olie gaat staan, genereert hij er levenspunten bij.

  Zijn laatste normale aanval, Jet Propulsion, lanceert hem vooruit en stunt alle Heroes waar je tegenaan beukt. Zijn twee Heroic Abilities zijn Bunker Drop en Combustion. De eerste is een bunker waar iedereen in je team in kan schuilen en vuur kan rondspuwen. Combustion werkt net als zijn Trait en doet vuurschade tegen iedereen in de buurt na een korte tijd opladen. Daarbij komt dat vijanden langzamer lopen door Combustion.

  Nu alle vaardigheden duidelijk zijn, is het tijd om te kijken hoe je ze het beste kunt benutten om je vijanden te verslaan. Welke aanval gebruik je wanneer en in combinatie met welke Talents? Je lees het op de volgende pagina! In de video bovenaan deze pagina kun je al Blaze Heroes' aanvallen nog in actie zien.

  Blaze Heroes' Talents

  Tijdens het spelen van een potje Heroes of the Storm krijg je op meerdere levels nieuwe Talents. Op level 1, 4, 7, 10, 13, 16 en 20 heb je de keuze uit drie of vier verschillende Talents om je aanvallen of verdediging sterker te maken. Op level 10 kies je één van de twee Heroic Abilities die op de vorige pagina zijn beschreven. Omdat de combinaties eindeloos zijn, komt hier populairste Build, ofwel serie van Talents, aan bod.

  Op level 1 gaan de meesten voor Neural Stimpack. Deze Talent geeft je een extra aanval die mana geeft (waarmee je aanvallen gebruikt) en die ervoor zorgt dat je cooldowns minder lang zijn. Op level 4 en 7 wordt gekozen voor Adhevise Petroleum en Grill and Kill. Deze Talents zorgen ervoor dat vijanden nog steeds langzaam lopen in ontvlamde olie en dat ontvlamde olie meer schade aanricht en langer blijft branden.

  Op level 10 kiezen de meeste spelers Combustion om veel schade aan te richten en vijanden langzamer te laten lopen. Op level 13 wordt gekozen voor FueL Leak, wanneer je vooruit schiet met Jet Propulsion laat je een olievlek achter op de grond. En deze kun je weer in de brand steken. Heat Treatment is de favoriete Talent op level 16 waardoor je Trait Pyromania levenspunten genereert.

  Als laatste Talent komt Flash Fire als beste naar voren om je Heroic Ability nog sterker te maken. Je loopt dan niet meer langzaam tijdens het opladen waartegen je vijanden dat wel doen. Voor andere, minder populaire Builds kun je eens een kijkje nemen op hotslogs. Deze website houdt statistieken van alle Heroes bij zodat je snel voor elke Hero kunt zien welke Talents je het beste kunt kiezen.

  Blaze Heroes' Skins

  Elke nieuwe Hero in Heroes of the Storm neemt altijd een scala een nieuwe, cosmetische voorwerpen met zich mee zoals skins, mounts, sprays en voice lines. Voor Blaze is dit niet anders. Zo kun je kiezen uit voice lines als "Need a Light?" of "Original of Extra Crispy?". Blaze heeft alleen jammer genoeg geen eigen mounts gekregen om mee door de Nexus te reizen.

  Je kunt bij Blaze wel uit tien verschillende Skins kiezen. Of eigenlijk twee, maar dan in een hoop verschillende kleurstijlen. De eerste vijf zijn de standaard armor in andere kleuren. De overige vijf zijn gebaseerd op de Fel Reaver, een gigantische robot uit World of Warcraft. Deze komt wederom in verschillende kleuren. Deze cosmetiche voorwerpen kun je vrijspelen met Shards die je krijgt door simpelweg veel te spelen.

  Je kunt Blaze momenteel kopen voor 10.000 gold, de munteenheid van Heroes of the Storm die krijgt door dagelijks quests te voltooien, of voor 750 Gems. Deze Gems kun je kopen met echt geld waarbij 750 Gems ongeveer gelijk staat aan 7,50 euro. Nu heb je alle benodigde informatie om als Blaze Heroes of the Storm onveilig te maken en je vijanden te verschroeien. Veel succes in de Nexus!

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.