Pokemon GO Artikelen

  De beste Pokémon spin-off games op een rij

  Er is er één jarig, want Pokémon mag op 27 februari 25 kaarsjes uitblazen. Door de jaren heen zijn er talloze games uitgekomen in de bekende reeks van Pikachu en vrienden, net als vele spin-offs. De beste Pokémon spin-off games zetten we op een rijtje.

  OnePlus Nord Review - Een nieuw begin

  OnePlus maakte van origine naam met goedkope flagshipkillers, een strategie die ervoor zorgde dat het Chinese merk nu aan de top staat met Apple, Samsung en Huawei. Over de jaren werden de telefoons alleen zelf ook steeds meer vlaggenschepen met hetzelfde hoge prijskaartje. Met de OnePlus Nord wil het bedrijf terug naar haar roots. Hoe dat uitpakt lees je in onze OnePlus Nord review.

  De 7 beste ongoing games van dit moment

  Met de komst van Destiny in 2013 werd een compleet nieuw tijdperk ingeluid. Een nieuw genre dook op en heeft anno 2020 veel gamers in de ban. We hebben het ongoing games en daarvan zetten we vandaag de beste op een rijtje!

  De tofste open wereld games om toch een beetje buiten te zijn terwijl je thuis moet blijven

  Buiten is het heerlijk weer de komende tijd, maar helaas. We moeten zoveel mogelijk binnen blijven. Gelukkig is er een manier om toch een beetje buiten te zijn terwijl je thuis zit. Wij geven je de tofste games met geweldige open werelden om van te genieten in deze tijd.

  De 100 beste games van het decennium - #10 tot en met #1

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de laatste horde: de nummers 10 tot en met 1.

  Pokemon GO Nieuws

  Pokémon GO ontwikkelaar hint naar eigen Augmented Reality-bril

  Games zijn tegenwoordig veel meer dan alleen ervaringen die zich op je TV of monitor afspelen. Verschillende ontwikkelaars, waaronder Niantic van Pokémon GO, werken steeds meer aan andere vormen, zoals Augmented Reality. De studio lijkt nu zelfs te komen met een eigen AR-bril!

  Microsoft Hololens brengt Pokémon GO de échte wereld in

  De Microsoft Hololens 2 is officieel op de markt. De trailer die we te zien krijgen over de nieuwe headset ziet er erg interessant uit met één zeer opvallende feature. Pokémon GO krijgt namelijk ondersteuning voor de nieuwe headset. De toekomst voor AR-games lijkt hierdoor wellicht te veranderen op een futuristische manier!

  Miljoenen Pokémon GO cheaters bestraft door Niantic

  Niantic heeft sinds het begin van 2020 maar liefst 5 miljoen Ingress, Harry Potter: Wizards Unite en Pokémon Go cheaters bestraft.

  Pokémon gaat donderdag de ruimte in

  Pokémon bracht recent via haar Twitter wel heel opmerkelijk nieuws naar buiten. Althans eigenlijk weten we nog niet helemaal precies wat het inhoudt en is het meer een spoiler, maar dat het uitzonderlijk gaat worden weten we wel. Ben jij een Pokémon-fan? Omcirkel donderdag 31 december dan alvast in je agenda, want dat belooft een bijzondere dag te gaan worden voor de Pokémon liefhebbers.

  Pokémon GO plannen voor januari 2021 onthuld

  Nu 2021 voor de deur staat, blikken sommige ontwikkelaars alvast vooruit. Zo ook Pokémon GO-maker Niantic. De studio heeft haar plannen aangekondigd voor de eerste maand van 2021 voor Pokémon GO.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.