No Man's Sky

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Hello Games en uitgegeven door Hello Games

  8

  No Man's Sky Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #50 tot en met #41

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Wij zetten de 100 beste games van het decennium op een rij. Nummers 50 tot en met 41.

  De beste PlayStation State of Play aankondigingen

  PlayStation heeft zijn allereerste State of Play livestream uitgezonden op 25 maart. In dit kleine half uur werden er een aantal nieuwe games aangekondigd en ook content voor al bestaande games. Lees hier de beste PlayStation State of Play aankondigingen op een rij.

  No Man's Sky Next Review - Herrijst als een feniks uit haar as

  No Man's Sky is de meest controversiële game allertijden. Groot was de teleurstelling toen bleek dat de hooggespannen verwachtingen niet waargemaakt konden worden. Twee jaar later blazen de makers het spel nieuw leven in en het dient te worden gezegd: No Man's Sky herrijst als een feniks uit haar as. Waarom lees je in deze No Man's Sky Next review.

  Wat vind jij van het nieuwe No Man's Sky? - XGN Doe Mee

  Met een verzengende hitte buiten zweet de XGN Doe Mee het weekend in. Er is meer Nederlandser weer op komst, maar het weekend kan ook worden gebruikt voor 'het nieuwe' No Man's Sky. En daar gaat de vraagstelling om. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Door deze No Man's Sky Next updates is de game weer het spelen waard

  No Man's Sky liet in 2016 flink wat stof opwaaien toen na release bleek dat flink wat beloofde features niet in de game aanwezig waren. Inmiddels zijn we twee jaar verder en ontwikkelaar Hello Games heeft sindsdien keihard aan de game gewerkt. Deze nieuwste No Man's Sky Next updates mag je niet missen!

  No Man's Sky Nieuws

  No Man's Sky Desolation update brengt vette horror

  Een gaaf ogende No Man's Sky Desolation update gooit de game op zijn kop. Het doorgaans vrolijke ruimteverkenningsavontuur wordt in een horrorspel veranderd. Dit is een update die bij veel gamers vooralsnog goed wordt ontvangen.

  No Man's Sky Beyond update voegt virtual reality aan de game toe

  Sinds vandaag is de No Man's Sky Beyond update beschikbaar. Hierdoor is de game speelbaar in virtual reality. Ook zijn de online mogelijkheden van No Man's Sky uitgebreid. De update is gratis beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  No Man's Sky Next update wist opslagbestanden van spelers

  De No Man's Sky Next update is deze week uitgekomen, maar lijkt een nieuw problemen te creëren. Sommige spelers zijn hun opslaggegevens kwijt geraakt en dat komt niet door het platform waarop ze spelen. Het lijkt een probleem te zijn op alle platformen.

  Nieuwe No Man's Sky multiplayer trailer vrijgegeven

  Nog even en dan wordt No Man's Sky geüpdatet. De nieuwe No Man's Sky multiplayer trailer toont de mogelijkheden van de nieuwe multiplayer ervaring die deze update moet gaan bieden. Zo zien we heel veel andere spelers rondlopen.

  Nieuwe Xbox Game Pass games onthuld waaronder Rocket League

  Er komen nieuwe Xbox Game Pass games naar de service van Microsoft. De service waarvoor je maar tien euro per maand hoeft te betalen brengt per direct Rocket League naar Game Pass. Vervolgens komt er morgen nog een nieuwe titel naar de service.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.