No Man's Sky

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, PC & Mobile

  Genres: Actie, avontuur, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Hello Games en uitgegeven door Hello Games

  8

  No Man's Sky Artikelen

  Wat worden de PS Plus Essential games voor mei 2023?

  Iedere maand mogen abonnees van PS Plus uitkijken naar de bekendmaking van de drie nieuwe gratis PS Plus games. De afgelopen maanden wist Sony hen te verwennen met onder andere Sackboy. Zal Sony ook deze maand weer mooie games weggeven? Wij pakken onze glazen bol erbij en kijken naar de mogelijke opties.

  De meest opvallende game releases (week 40)

  Het is weer een nieuwe week met nieuwe game releases. Ondanks dat er niet al te veel nieuwe games uitgekomen zijn deze week, zijn er toch een aantal opvallende games releases deze week.

  De beste games om nu op PC Game Pass te spelen

  Met een abonnement op PC Game Pass heb je in één klap toegang tot een hele bibliotheek aan games. Maar wat zijn nu de pareltjes die je echt moet spelen? Wij hebben de beste games op de PC Game Pass voor je op een rijtje gezet.

  Column: 2021 is het jaar aan het worden van de uitgestelde games

  2021 is inmiddels al over de helft en als we één trend zien dit jaar is het wel dat vrijwel alle grote games hun geplande opleverdatum niet halen en uitgesteld worden. Soms met een maandje, maar vaker met een (half) jaar of meer.

  Top 5 beste backwards compatible games voor de PS5!

  Over minder dan een week lanceert de PS5 in Nederland, na lang te hebben gewacht. De line-up aan nieuwe games voor de next-gen console is helaas nog niet enorm, maar gelukkig zijn er genoeg goede backwards compatible games voor de console. Check nu onze top 5 beste backwards compatible games voor de PS5

  No Man's Sky Nieuws

  Dune-achtige zandwormen komen naar No Man's Sky

  De nieuwste update van No Man's Sky komt bijna tegelijkertijd uit met de release van de film Dune. Zowel in de film als in de nieuwe update komen enorme zandwormen voor.

  No Man's Sky Desolation update brengt vette horror

  Een gaaf ogende No Man's Sky Desolation update gooit de game op zijn kop. Het doorgaans vrolijke ruimteverkenningsavontuur wordt in een horrorspel veranderd. Dit is een update die bij veel gamers vooralsnog goed wordt ontvangen.

  No Man's Sky Beyond update voegt virtual reality aan de game toe

  Sinds vandaag is de No Man's Sky Beyond update beschikbaar. Hierdoor is de game speelbaar in virtual reality. Ook zijn de online mogelijkheden van No Man's Sky uitgebreid. De update is gratis beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  No Man's Sky Next update wist opslagbestanden van spelers

  De No Man's Sky Next update is deze week uitgekomen, maar lijkt een nieuw problemen te creëren. Sommige spelers zijn hun opslaggegevens kwijt geraakt en dat komt niet door het platform waarop ze spelen. Het lijkt een probleem te zijn op alle platformen.

  Nieuwe No Man's Sky multiplayer trailer vrijgegeven

  Nog even en dan wordt No Man's Sky geüpdatet. De nieuwe No Man's Sky multiplayer trailer toont de mogelijkheden van de nieuwe multiplayer ervaring die deze update moet gaan bieden. Zo zien we heel veel andere spelers rondlopen.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.