De meest opvallende game releases (week 40)

Article
zondag, 09 oktober 2022 om 10:00
overwatch 2f1665057495
Het is weer een nieuwe week met nieuwe game releases. Ondanks dat er niet al te veel nieuwe games uitgekomen zijn deze week, zijn er toch een aantal opvallende games releases deze week.

Overwatch 2

Na het succes van de Blizzard game in 2016 is deze week Overwatch 2 uitgekomen. De eerste game is geupdate naar Overwatch 2 en misschien wel het allerbelangrijkste, het is nu gratis te spelen. De lancering van Overwatch 2 is alleen door verschillende DDoS-aanvallen niet helemaal vlekkeloos verlopen en spelers moesten in een lange online wachtrij staan om de game te kunnen spelen.
Nu lijken de servers stabiel en is het te spelen. Met de release van Overwatch 2 zijn er drie nieuwe speelbare karakters naar de game gekomen: de support Kiriko, de tank Junker Queen en de damage hero Sojourn. Verder worden de potjes nu vijf tegen vijf gespeeld in plaats van met zes spelers per team.
Het is nu dus het perfecte moment om in Overwatch te stappen op PlayStation, Xbox en PC en Nintendo Switch. Als je de eerste game gekocht en gespeeld hebt, zijn alle gegevens naar Overwatch 2 overgezet.

Dakar Desert Rally

Ook race fanaten hebben deze week weer een nieuwe game om te spelen. Dakar Desert Rally is namelijk uitgekomen op PlayStation, Xbox en PC. De game is ontwikkeld door Sabert Porto en de grootste off-road rally race ooit die zich in een woestijn bevindt.
Met Dakar Desert Rally krijg je een ervaring die authentiek is aan de echte rally races van Dakar. De game bevat de echte circuits, auto’s, teams en coureurs. Naast de singleplayer heeft de game ook een multiplayer. Voor de echte Dakar race ervaring moet je dus bij Dakar Desert Rally zijn.
no mans skyf1605107505

No Man’s Sky komt naar de Nintendo Switch

Misschien wel één van de grootste comebacks binnen de game-industrie de afgelopen jaren, is No Man’s Sky. De eerst geflopte game is nu een groot succes op alle consoles waar het beschikbaar is. No Man’s Sky is nu sinds vrijdag ook op de Nintendo Switch beschikbaar.
De game heeft nu meer content dan ooit. De Nintendo Switch versie bevat alle content van de 20 updates die in de afgelopen jaren uit zijn gekomen. Voorlopig heeft de game ook nog support van de makers en zullen er nog updates uit blijven komen, zo laat ontwikkelaar Hello Games weten op de website.