New Pokémon Snap

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Avontuur, shooter, first-person shooter & rail shooter

  Gemaakt door Bandai Namco Games en uitgegeven door The Pokémon Company

  7.5

  New Pokémon Snap Artikelen

  De beste Nintendo Switch 2021 games tot nu toe!

  We zijn alweer bijna op de helft van het jaar, dus het is tijd om de balans om te maken: wat zijn de beste games van de eerste helft van 2021? In dit artikel gaan we de beste Nintendo Switch 2021 games langs!

  New Pokémon Snap Review - Het perfecte plaatje voor de liefhebber

  We hebben ons ondergedompeld in de Lental Region, waar we ons tussen de Pokémon begaven om hun gedrag, ritmes en levensstijl te vast te leggen met mooie foto’s. Wij hebben in ieder geval een toptijd beleefd met de Pokémon, maar of iedereen voor 60 euro waar voor z’n geld krijgt met deze Pokémon fotoshoot lees je in deze New Pokémon Snap review.

  De 5 meest bizarre Pokémon designs

  Volgende week is het tijd voor New Pokémon Snap, het vervolg dat meer dan twintig jaar na de Nintendo 64-titel verschijnt. Over de jaren zijn er alleen wel een groot aantal Pokémon geweest die best wel bijzonder ogen. De vijf meest bizarre Pokémon designs zetten we voor jou op een rijtje.

  Pokémon Paparazzi opgelet - jullie mogen weer!

  Camera klaar? Schieten maar! Na 21 jaar wachten brengt Nintendo ons eindelijk een nieuwe Pokémon Snap game. Het foto schietfestijn dat debuteerde op de Nintendo 64 keert terug voor de Nintendo Switch op 30 april.

  Wallpaper Pick april met Chaos Walking en Outriders!

  Het is alweer de vierde maand van het jaar en dat betekent, zonder grappen, dat het weer tijd is om je achtergrond eens een verse update te geven! Met een scala aan nieuwe games en films die deze maand je kant op komen, heb je weer een hoop om uit te kiezen. Voor ieder wat wils! Kies er nu een uit de Wallpaper Pick april!

  New Pokémon Snap Nieuws

  Alle Pokémon games bij elkaar 380 miljoen keer verkocht

  In een nieuwe update op de The Pokémon Company staat vermeld dat alle Pokémon games en die hier gerelateerd aan zijn bij elkaar nu 380 miljoen keer verkocht zijn. Dit is een nieuwe mijlpaal in de Pokémon geschiedenis.

  The Pokémon Company boekt recordwinst in 2020

  The Pokémon Company heeft een indrukwekkend statistiek neergezet in 2020. In een jaar waarin het coronavirus mensen thuis hield, en een jaar waarin geen nieuwe, core Pokémon game verscheen, boekte het bedrijf een recordwinst. Dit jaar staan er wel belangrijke releases op de planning.

  Pokémon Snap release op Nintendo Switch aangekondigd

  In de afgelopen Pokémon Presents waren er nieuwe titels aangekondigd. Toch wisten we wel al dat Pokémon Snap er een tijdje aan zat te komen. In de afgelopen Presents konden we nieuwe beelden zien van de game. Wat kunnen we ervan verwachten?

  The Pokémon Company doet later deze maand meer aankondigingen

  The Pokémon Company heeft bekendgemaakt in de week van 22 februari meer aankondigingen te gaan doen. Dit in verband met het aankomende jubileum. Het bekende IP wordt dit jaar immers 25 jaar oud.

  Doos Pokémon kaarten levert ruim 400.000 dollar op

  Verzamelaars opgelet. Als je nog oude Pokémon kaarten hebt liggen, wil je die misschien wel goed bewaren. Dat is wat een slimme fanatiekeling in ieder geval deed sinds 1999. Een Pokémon First Edition Base Set Sealed Booster Box (Wizards of the Coast, 1999) werd voor ruim 400.000 dollar verkocht.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.