New Pokemon Snap

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Avontuur, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Bandai Namco Games en uitgegeven door The Pokémon Company

  New Pokemon Snap Artikelen

  Top 5 beste Switch games om in 2021 op te letten

  Met 2021 is een heel vers jaar aangebroken en dat betekent weer een verse lading aan gamereleases die eraan zitten te komen. Dat geldt voor de PlayStation 5 en Xbox Series X, maar ook voor de Nintendo Switch. Dit jaar komen er weer talloze toffe games aan, waaronder een hele berg exclusives. Dit zijn de 5 beste Switch games om in 2021 op te letten.

  New Pokemon Snap Nieuws

  Pokémon Snap release op Nintendo Switch aangekondigd

  In de afgelopen Pokémon Presents waren er nieuwe titels aangekondigd. Toch wisten we wel al dat Pokémon Snap er een tijdje aan zat te komen. In de afgelopen Presents konden we nieuwe beelden zien van de game. Wat kunnen we ervan verwachten?

  The Pokémon Company doet later deze maand meer aankondigingen

  The Pokémon Company heeft bekendgemaakt in de week van 22 februari meer aankondigingen te gaan doen. Dit in verband met het aankomende jubileum. Het bekende IP wordt dit jaar immers 25 jaar oud.

  Doos Pokémon kaarten levert ruim 400.000 dollar op

  Verzamelaars opgelet. Als je nog oude Pokémon kaarten hebt liggen, wil je die misschien wel goed bewaren. Dat is wat een slimme fanatiekeling in ieder geval deed sinds 1999. Een Pokémon First Edition Base Set Sealed Booster Box (Wizards of the Coast, 1999) werd voor ruim 400.000 dollar verkocht.

  New Pokémon Snap krijgt releasedatum en trailer

  Vorig jaar werd enigszins onverwacht een vervolg op Pokémon Snap aangekondigd. Sindsdien hebben we niets meer gehoord over New Pokémon Snap. Maar nu heeft de game een releasedatum en een nieuwe trailer.

  New Pokemon Snap aangekondigd voor de Switch

  We hebben al decennia lang niks meer gehoord van Pokemon Snap, maar de spin-off is door The Pokemon Company zeker niet vergeten. Het bedrijf heeft vandaag namelijk New Pokemon Snap aangekondigd voor de Nintendo Switch.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.