New Pokémon Snap

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Avontuur, shooter, first-person shooter & rail shooter

  Gemaakt door Bandai Namco Games en uitgegeven door The Pokémon Company

  7.5

  New Pokémon Snap Artikelen

  Column: Waarom de Pokémon games écht niet meer kunnen zo

  Pokémon is de grootste gaming franchise van de wereld, met een omzet van 90 miljard volgens Titlemax. De franchise is zo groot dat de games automatisch over de toonbank gaan. Kijk maar naar de verkoopcijfers van het recente Pokémon Scarlet en Violet. Schandalig, want met een budget als deze is het onacceptabel hoe Pokémon games uit komen. Arran legt in zijn column uit waarom.

  Deze Pokémon games kun je op de Nintendo Switch spelen

  Pokémon is na al die jaren nog steeds één van de belangrijkste namen als je het hebt over games. Hoewel de nieuwe Scarlet en Violet games pas in november uitkomen, zijn er gelukkig genoeg Pokémon games die nu op de Nintendo Switch te spelen zijn.

  5 games die leuker zijn dan de realiteit

  Heb jij ook weleens de gedachte dat je liever in je favoriete games zou willen leven dan in de echte wereld? Sommige games lijken ook leuker dan de realiteit, maar welke games ook echt leuker zijn is natuurlijk subjectief. Terwijl de één dolgraag in de wereld van Mario Party zou willen wonen, wordt de ander liever niet door Yoshi van een platform geduwd. Hier zijn vijf games waarvan wij denken dat ze leuker zijn dan de realiteit.

  De beste Nintendo Switch games van 2021

  Er is weer een jaar voorbij, en qua games was het zeker niet onaardig. Ook op de Nintendo Switch was weer het één en ander te beleven. Dit zijn de beste Switch games van 2021.

  De beste Nintendo Switch 2021 games tot nu toe!

  We zijn alweer bijna op de helft van het jaar, dus het is tijd om de balans om te maken: wat zijn de beste games van de eerste helft van 2021? In dit artikel gaan we de beste Nintendo Switch 2021 games langs!

  New Pokémon Snap Nieuws

  Deze Pokémon-game komt snel naar Switch

  Er is geen gebrek aan Pokémon games op de Switch, maar toch hebben fans er nog één om naar uit te kijken. Nintendo Switch Online wordt namelijk verder uitgebreid en dit keer is het de beurt aan een geliefde Pokémon klassieker. Binnenkort speel je de originele Pokémon Snap op de Switch.

  New Pokémon Snap krijgt nieuwe gebieden en Pokémon via gratis update

  Spelers die graag foto’s maken van Pokémon kunnen hun geluk niet op. The Pokémon Company heeft namelijk een gratis update voor New Pokémon Snap aangekondigd, waarmee er nieuwe gebieden én Pokémon naar de game komen.

  Alle Pokémon games bij elkaar 380 miljoen keer verkocht

  In een nieuwe update op de The Pokémon Company staat vermeld dat alle Pokémon games en die hier gerelateerd aan zijn bij elkaar nu 380 miljoen keer verkocht zijn. Dit is een nieuwe mijlpaal in de Pokémon geschiedenis.

  The Pokémon Company boekt recordwinst in 2020

  The Pokémon Company heeft een indrukwekkend statistiek neergezet in 2020. In een jaar waarin het coronavirus mensen thuis hield, en een jaar waarin geen nieuwe, core Pokémon game verscheen, boekte het bedrijf een recordwinst. Dit jaar staan er wel belangrijke releases op de planning.

  Pokémon Snap release op Nintendo Switch aangekondigd

  In de afgelopen Pokémon Presents waren er nieuwe titels aangekondigd. Toch wisten we wel al dat Pokémon Snap er een tijdje aan zat te komen. In de afgelopen Presents konden we nieuwe beelden zien van de game. Wat kunnen we ervan verwachten?

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.