New Pokémon Snap krijgt nieuwe gebieden en Pokémon via gratis update

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 10:00
new pokemon snap overview trailer dtef1200f1627629705
Spelers die graag foto’s maken van Pokémon kunnen hun geluk niet op. The Pokémon Company heeft namelijk een gratis update voor New Pokémon Snap aangekondigd, waarmee er nieuwe gebieden én Pokémon naar de game komen.
Toen vorig jaar New Pokémon Snap werd aangekondigd was dat een grote verrassing. De franchise is nog steeds enorm populair, maar de originele Pokémon Snap kwam uit in 1999 en daarna werden er geen nieuwe delen meer gelanceerd. Ondanks het flinke gat tussen releases is het nieuwe deel een succes en heeft het veel nieuwe fotografen naar de wereld van Pokémon gelokt.
Dat hebben ze waarschijnlijk ook bij The Pokémon Company gemerkt, want er komt een grote nieuwe update naar de game - waar je niks voor hoeft te betalen. Via een trailer heeft de ontwikkelaar alle nieuwe toevoegingen uit de doeken gedaan. Zo kunnen spelers binnenkort drie nieuwe gebieden verkennen, waarbij we een jungle, een woestijn en een rivier voorbij zien komen. Uiteraard betekent dat ook dat er nieuwe ‘modellen’ zijn, want er worden twintig nieuwe Pokémon aan New Pokémon Snap toegevoegd.

Mini-wereld in New Pokémon Snap

Naast de nieuwe gebieden en Pokémon komt er ook nog een andere modus naar de game toe. De update zal namelijk de mogelijkheid geven om je gebruikelijke voertuig - en jezelf - enorm te laten krimpen. Daardoor kan je vanaf de grond alle kleine flora en fauna in de werelden fotograferen en zullen normale Pokémon er enorm groot uitzien.
De nieuwe toevoegingen zal waarschijnlijk voor veel enthousiasme zorgen bij spelers van New Pokémon Snap en zij hoeven gelukkig niet lang te wachten op de release. De update zal namelijk uitkomen op 3 augustus.

Populair Nieuws