Metroid Prime 4

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Actie, avontuur & shooter

  Gemaakt door Retro Studios en uitgegeven door Nintendo

  Metroid Prime 4 Artikelen

  Top 10 beste Metroid games - Samus' paradepaardjes

  De Metroid-serie bestaat al meer dan dertig jaar en in die jaren hebben liefhebbers van de games vele spellen voorbij zien komen waarin hun heldin, Samus Aran, centraal staat. Maar wat zijn nu de hoogtepunten van de vrouwelijke premiejager? Dat lees je in de top 10 beste Metroid games!

  E3 2019 verwachtingen die niet zijn waargemaakt

  In dagen voor E3 2019 hebben wij de verwachtingen op een rijtje gezet voor elke persconferentie. Inmiddels is al het nieuws boven tafel en over het algemeen klopten alle voorspellingen redelijk goed. Toch waren er dit jaar een aantal gemiste kansen. Dit zijn de E3 2019 verwachtingen die niet zijn waargemaakt.

  Nintendo Direct verwachtingen - Nieuwe releases voor Nintendo Switch

  35 minuten lang genieten wordt het weer tijdens de Nintendo Direct die 13 februari om 23:00 uur live zal gaan. Laten we hopen op nieuwe releasedata en games voor de Nintendo Switch. Hier al onze Nintendo Direct verwachtingen van de aflevering van februari 2019.

  Wat vind jij van het uitstel van Metroid Prime 4? - XGN Doe Mee

  Februari is daar en enkele grote gamereleases zijn nabij. Wat te denken aan Anthem, Crackdown 3 en Metro: Exodus. Maar voor Nintendo-fans is het wat langer wachten en helemaal nadat Nintendo Metroid Prime 4 heeft uitgesteld. En daar gaat het deze week om: wat vind jij van het uitstel van Metroid Prime 4? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Top 10 beste Game Awards 2018 geruchten - Het vervolg van E3 2018?

  Dit zijn de tien beste Game Awards 2018 geruchten. In de vroege ochtend van vrijdag 7 december zal de ceremonie om half drie beginnen. Naast dat er games in de prijzen zullen vallen, zullen er ook onthullingen plaatsvinden en de geruchten zeggen dat dit op ons te wachten staat.

  Metroid Prime 4 Nieuws

  E3 2019 Nintendo details bekendgemaakt met verschillende kampioenschappen

  E3 2019 staat al bijna weer voor de deur. Grote partijen als Ubisoft en Bethesda zullen aanwezig zijn. Nintendo heeft zijn plannen officieel bekendgemaakt voor E3 2019. Zo zal zij een aantal kampioenschappen houden, maar ook nieuwe games laten zien.

  Metroid Prime 4 release update door Nintendo; ontwikkeling begint opnieuw

  Nintendo heeft een update gegeven over de ontwikkelingstatus van de Metroid Prime 4 release. De productie van de game gaat van vooraf aan beginnen, want Nintendo is niet tevreden over hoe de game er op dit moment uitziet. Daarom heeft Nintendo besloten om een nieuwe ontwikkelaar aan te nemen voor de game die fans van de serie maar goed kennen.

  Update - 'Metroid Prime 4 developer bekend na slordigheid medewerker'

  Metroid Prime 4 werd op de afgelopen E3 aangekondigd, maar veel details over de game werden niet verteld. Er was zelfs geen Metroid Prime 4 developer bekend. Een YouTuber, genaamd Doctre81, denkt nu te weten welk bedrijf de game maakt. Bandai Namco zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de game. Officiële kanalen hebben nog niks gemeld.

  Metroid Prime 4 reveal tijdens Nintendo Spotlight 2017

  Nintendo had het tempo tijdens de Spotlight conferentie hoog liggen dit jaar. er was dan ook genoeg te onthullen. Zo kwam Nintendo met de Metroid Prime 4 reveal.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.