Metro 2033 Nieuws

  Metro 2033 alleen vandaag gratis te downloaden via de Epic Games Store

  De feestdagen komen er weer aan, maar vanwege alle maatregelen kunnen we maar weinig mensen ontmoeten en er ook amper op uit. Verveel jij je daarom een beetje en heb je eigenlijk wel zin om lekker te gamen maar is je geld ook een beetje op? Goed nieuws! Want via de Epic Games Store kun je nu helemaal gratis Metro 2033 krijgen.

  Everything en Metro 2033: Redux gratis in de Epic Games Store

  Vorige week waren diverse Batman-games, waaronder Batman: Arkham Knight en de Lego Batman Trilogy gratis in de Epic Games Store. Nu zijn er twee nieuwe games een week lang gratis in de Epic Games Store. De games zijn: David OReilly’s Everything en Metro: 2033 Redux van 4A Games.

  Update - Nieuwe Metro game 2017 verwacht

  Op de website van het boek Metro 2035 staat dat we een Metro game 2017 kunnen verwachten. In een tijdlijn zijn alle games en boeken uit de Metro-series te zien. Onderaan de tijdlijn staat voor 2017 een nieuwe Metro game in de planning. Een exacte datum is nog niet bekend.

  Xbox Live Deals with Gold voor Xbox van deze week - Metro 2033 en meer

  De Xbox Live Deals with Gold van deze week zijn bekend. De games zijn te vinden in de Xbox Games Store. De kortingen zijn geldig tot en met 20 april 2015.

  Metro-games mogelijk gebundeld naar next-gen en PC

  De twee first-person shooters Metro 2033 en Metro: Last Light verschijnen mogelijk als geremasterede versies voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Dat blijkt na uitgelekte box art met de titel 'Metro Redux', die dit weekend op enkele Italiaanse fora werd gepost.

  Muis lag door Windows 8.1?

  Volgens enkele geluiden op de site Reddit heeft de laatste update van Windows 8, patch 8.1, ervoor gezorgd dat sommige games onspeelbaar zijn door mouse lag en het verspringen van de cursor.

  THQ deelt Metro 2033 gratis uit

  Om iedereen in de stemming te laten komen voor Metro Last Light strooit THQ de komende week met downloadcodes van Metro 2033.

  Koers THQ na verschijnen Humble Bundle met 40% omhoog

  Hoewel ontwikkelaar THQ een lastige tijd achter de rug heeft, lijkt een echte crisis te zijn vermeden. Na het verschijnen van de Humble Bundle schoot de koers van het bedrijf flink de lucht in.

  Nieuwe Humble Bundle brengt ons THQ games

  Ja mensen het is weer tijd om op prijsjesjacht te gaan. Net nu we de Steam herfstuitverkoop achter de rug en de dure december maand in het vooruitzicht hebben, is het wederom tijd om goede games voor een prikkie in huis te halen.

  Metro 2033 voor de helft van de prijs op Marketplace

  Ontwikkelaar 4A Games heeft vanmorgen in alle vroegte bekendgemaakt dat zijn klassieker Metro 2033 vanaf morgen tijdelijk op Xbox Live Marketplace verkrijgbaar is voor de helft van de prijs. De actie loopt tot 22 oktober.

  MGM bemachtigt rechten Metro 2033 film

  Het post-apocalyptische spel Metro 2033 zal binnenkort ook in de bioscopen te bewonderen zijn. Het mediabedrijf Metro-Goldwyn-Mayer, kortweg MGM, heeft namelijk de rechten van een film over de game in handen gekregen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.