It Takes Two

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Hazelight Studios en uitgegeven door EA

  9.3

  It Takes Two Artikelen

  De beste games en films van 2021 tot nu toe - XGN Cast (Afl. 8)

  In de achtste aflevering van de XGN Cast gaan we duiken in wat nou de game van het jaar en de film van het jaar tot nu toe is. Natuurlijk is er veel uitgesteld, maar toch is er nog meer dan genoeg om te bespreken.

  De beste games om te spelen tijdens de Paasdagen

  Het Paasweekend is alweer bijna hier en dat betekent een paar dagen lekker vrij. Tijd spenderen met de familie kan moeilijk in een coronajaar , dus is er meer tijd die je kunt steken in gamen bijvoorbeeld. Wij zetten de beste games die je tijdens de Paasdagen kunt spelen dit jaar op een rij.

  It Takes Two easter eggs die je moet vinden!

  It Takes Two zit, als game van Josef Fares, propvol met easter eggs. Als we ze allemaal op een rij zetten, dan spoilen we eigenlijk de hele game al. Toch konden we het niet laten om een paar van de tofste easter eggs uit It Takes Two op een rijtje te zetten.

  Top 10 beste co-op games voor PS5 en PS4 - Samen sta je sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS5 en PS4 co-op games!

  Column: waarom online gamen op PS5 zo leuk is tijdens Corona

  Het begint een beetje vermoeiend te worden, iedere keer worden de maatregelen met betrekking tot Corona verlengd en zitten we langer in huis. Online gamen is eigenlijk een redder in nood door ons te verbinden met andere mensen en zeker op de PS5 is het heel erg leuk.

  It Takes Two Nieuws

  It Takes Two meer dan een miljoen keer verkocht

  Het co-op multiplayer-avontuur van Josef Fares en EA, It Takes Two, is een flinke hit geworden. Dit is niet alleen te zien aan het aantal positieve reacties op de game, maar ook het feit dat de game nu meer dan één miljoen exemplaren heeft verkocht.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.