Hitman

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door IO Interactive en uitgegeven door Square Enix

  8.5

  Hitman Artikelen

  PlayStation Plus games februari 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Morgen begint er een nieuwe maand en dat betekent nieuwe PlayStation Plus games. Februari is de laatste maand waarin Sony ons gratis games voor de PlayStation 3 en de PSVita aanbiedt. De games worden er niet minder om, zeker niet als je naar de PlayStation Plus games februari 2019 kijkt. Ga je deze maand sluipen of verdedig je de eer van je clan?

  De beste stealth games tot nu toe - sluipen tot je erbij neervalt

  Veel games zijn op verschillende mogelijkheden te spelen Zo kun je al sluipend je slachtoffers maken of gewoon lekker opvallend je doelwit voor je neus uitschakelen. Kies je voor het eerste, dan moet je ervoor zorgen dat je niet teveel lawaai maakt. Wij hebben de beste stealth games tot nu toe voor je op een rijtje gezet.

  Hitman World of Assassination - Dit gaat er veranderen [gezien op gamescom]

  Tijdens gamescom kregen we het nieuws dat Hitman, de episodische game die al uit is, aangepast zal worden door de komst van Hitman 2. Wij gingen op zoek naar de elementen die er in de game zullen veranderen door zijn opvolger. Dit is het effect van The World of Assassination in Hitman.

  Reageer en Win - Hitman: Definitive Edition en Het Leven is Vurrukkulluk

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking de steelbook edition van Hitman: Definitive Edition voor PlayStation 4 en Xbox One en twee keer Het Leven is Vurrukkulluk op DVD weg! Ook voegen wij Het Leven is Vurrukkulluk op DVD toe aan onze kwartaalprijs!

  Top 5 beste Hitman easter eggs - Wat gebeurt hier??

  Voor Agent 47 is geen enkele dag saai! Als huurmoordenaar draait zijn leven om politieke spionage en het stilletjes omleggen van machtige figuren. Hoe serieus Hitman ook lijkt, op de achtergrond gebeuren allerlei absurde en vaak ronduit hilarische dingen, zolang je er maar oog voor hebt. Hier is de top 5 beste Hitman easter eggs!

  Hitman Nieuws

  Hitman episode 2 Sapienza tijdelijk gratis te downloaden

  Hitman episode 2 Sapienza is tijdelijk gratis te downloaden. Tot 3 april heb je de mogelijkheid om de tweede episode van het spel uit 2016 gratis te downloaden van de Playstation Store, Steam en de Xbox Marketplace. Als je daarna het volledige spel besluit te kopen wordt je voortgang over gezet.

  Nieuwe Hitman content komt eraan voor kerst

  Er komt nieuwe Hitman content aan voor de feestdagen. De Parijs locatie zal gratis beschikbaar zijn voor alle Hitman spelers op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Hitman games leverden niet genoeg geld op volgens baas Square Enix

  Het was één van de grootste nieuwsfeiten van dit jaar in de gameswereld: IO Interactive dat zich vrij koopt van Square Enix en de rechten op de Hitman games met zich meeneemt. Yosuke Matsuda, CEO van Square Enix, doet daar een boekje over open in een interview met GamesIndustry.biz.

  Hitman Elusive Targets keren terug

  Toen de allereerste episode van Hitman begin 2016 uitkwam kon je zo nu en dan tijdelijke, belangrijke doelwitten om het leven brengen. Na een tijd verdwenen deze weer. Tot nu, want ontwikkelaar IO Interactive brengt de Hitman Elusive Targets weer terug naar de game.

  Nieuwe Hitman game in de maak bij IO Interactive

  Met het eerste seizoen van Hitman vers in het geheugen, is het afwachten tot het volgende seizoen losbrandt. De studio achter de game, IO Interactive hint alvast naar een nieuwe Hitman game binnen de reeks.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.