Half-Life

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, avontuur, puzzel, role-playing, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Valve en uitgegeven door Valve

  Half-Life Artikelen

  Tien games die een remake verdienen - Steek ze in een nieuw jasje!

  Nostalgie voor klassieke games is een bekend fenomeen bij gamers, want wie wil nou niet zijn favoriete game opnieuw spelen met de kwaliteit van vandaag. Er zijn genoeg games die we in een nieuw jasje willen zien. Deze tien games remakes zouden we graag zo snel mogelijk in handen hebben!

  Dit zijn de beste games die in 1998 uitkwamen

  1998, het is alweer twintig jaar geleden. In 1998 werden de games nog gespeeld op vooral de PlayStation, Dreamcast en Nintendo 64. Er zijn in dit jaar heel veel goede spellen uitgekomen, zoals Street Fighter Alpha 3 en Pokémon Yellow. Maar ook deze tien toppers, want dit zijn de beste games uit 1998.

  Valve games die toe zijn aan een vervolg - Kom maar door

  Valve, het legendarische gamebedrijf dat Steam heeft ontwikkeld, heeft een interessante uitspraak gedaan. Uit deze uitspraak is gebleken dat er een grote kans is dat één van de Valve games een vervolg krijgt, maar welke is dat? Check hier de Valve games die toe zijn aan een vervolg.

  FPS games - welke elementen waren invloedrijk in het genre?

  De komst van de nieuwe DOOM mengt oud en nieuw. Het wordt een hedendaagse shooter, maar wel met elementen uit het verleden. Bepaalde FPS elementen uit het verleden zijn dan ook nog steeds van kracht op tegenwoordige FPS games. In dit artikel zetten we de meest invloedrijke elementen voor je uiteen.

  Top 5 aliens in games

  Aliens zijn bijna net zo populair als zombies als het op kanonnenvoer aankomt, ter ere van de XCOM 2 release presenteren wij je vandaag de top 5 aliens in games.

  Half-Life Nieuws

  Video Game Hall of Fame kandidaten bekendgemaakt

  Sinds 2015 worden er een aantal spellen geselecteerd voor de Video Game Hall of Fame. Deze hall of fame is te vinden in The National Museum of Play, New York. Een aantal games heeft al zo'n heldenstatus weten te verkrijgen en dit jaar zullen er meer games bijkomen.

  Half Life patch na negentien jaar plots uitgebracht

  Half Life patch is negentien jaar na release van de game uit het niets uitgekomen. De patch werd vannacht via Steam beschikbaar gesteld. De originele Half-Life kwam in 1998 uit voor de PC.

  Valve schrijver verlaat het bedrijf

  Valve schrijver Chet Faliszek heeft het bedrijf na twaalf jaar verlaten. Bij Valve was Faliszek betrokken bij het schrijven van een aantal grote games.

  Valve games Half-Life en Portal krijgen verfilming

  Vaak wordt er sceptisch gedaan over een verfilmde game. Het komt daarom vaker voor dat van films games gemaakt worden aangezien die beter bij het publiek aanslaan. Toch wordt er gewaagd aan dit risico en zullen er Valve games verfilmd gaan worden.

  Half-Life co-op versie op 22 januari gratis beschikbaar via Steam

  De Half-Life co-op versie genaamd Sven co-op is vanaf 22 januari gratis te downloaden via Steam. Sven co-op was in 1999 al ontstaan als mod voor het originele Half-Life, maar nu komt er een gratis versie naar Steam.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.